ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέες τεχνολογίες από τη Seat

Νέες τεχνολογίες από τη Seat

Από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου, η Seat θα παρουσιάσει τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις της στο τομέα της έξυπνης κινητικότητας στο Smart Expo World Congress 2017.

Οι εξελίξεις που παρουσιάζονται στοχεύουν στη παροχή λύσεων για κάθε έναν από τους τέσσερις πυλώνες του Σχεδίου Αστικής Κινητικότητας του Συμβουλίου της Βαρκελώνης και επιδιώκουν ασφαλή, αποτελεσματική και βιώσιμη κινητικότητα.

Στο τομέα της ασφαλούς κινητικότητας, η Seat παρουσιάζει το πρωτότυπο Leon Cristobal, το ασφαλέστερο όχημα στην ιστορία της ισπανικής φίρμας. Ένα μοντέλο που συγκεντρώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας με στόχο τη μείωση των κύριων αιτιών ατυχημάτων που οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος.

Οι προαιρετικές λειτουργίες περιλαμβάνουν τo Coach Drive, το οποίο εκπέμπει προειδοποιήσεις ασφαλείας και ελαχιστοποιεί την απόσπαση του οδηγού ή το Black Box που καταγράφει δεδομένα και εικόνες κατά την οδήγηση που αποστέλλονται σε επιλεγμένο smartphone σε περίπτωση ατυχήματος.

Επιπρόσθετα και με στόχο την παροχή λύσεων για αποτελεσματική κινητικότητα στη πόλη, το Seat Metropolis: Lab Barcelona θα παρουσιάσει τα πρώτα αποτελέσματα του πάνω στα οποίο εργάζεται από την αρχή της δημιουργίας του τον περασμένο Απρίλιο. Το έργο αποτελείται από μία εφαρμογή με στόχο τη βελτίωση της κινητικότητας στη Βαρκελώνη, με λειτουργίες που περιλαμβάνουν ένδειξη τοποθεσιών όπου εκτελούνται έργα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κυκλοφορία ή επισήμανση των «μαύρων σημείων» με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ατυχημάτων στη πόλη...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

OI ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ CRASH TESTS TOY EURO CUP

Πέντε αστέρια ασφάλειας και το Opel Crossland X

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δωρεάν σέρβις για 3 χρόνια προσφέρει η Jeep

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24