ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Leasing αυτοκινήτου: Ο τρόπος για να 'έχεις'

Leasing αυτοκινήτου: Ο τρόπος για να 'έχεις'

Μάθε τα πάντα για το leasing, τον πιο εξελιγμένο τρόπο για να έχεις το αυτοκίνητο της επιθυμίας σου, χωρίς να ανησυχείς για επιπλέον έξοδα.

H λέξη leasing έχει αρχίσει να μπαίνει όλο και περισσότερο στο λεξιλόγιό μας τον τελευταίο καιρό. Την ακούμε σχεδόν καθημερινά σε συζητήσεις με γνωστούς, φίλους και συναδέλφους, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγνοούν ακόμη και τα βασικά του leasing και δεν έχουν την όρεξη να κάνουν την απαραίτητη έρευνα. Προτιμούν να παραμείνουν στην μετριότητα του παλιού τους αυτοκινήτου, παρά τα επιπλέον έξοδα για τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ζημιές και, φυσικά, την ταλαιπωρία που απαιτούν όλα αυτά.

Αν δεν γνωρίζεις όλα τα πλεονεκτήματα, καθώς και τη διαδικασία του leasing, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα χέρια κι αφήνεις τις ευκαιρίες να περνούν. Άλλωστε εμείς είμαστε εδώ για σένα, προκειμένου να λυθούν όλες σου οι απορίες και να κάνεις επιτέλους ένα δώρο στον εαυτό σου.

Πρόσφατα, η LeasePlan ετοίμασε ένα διασκεδαστικό video με πρωταγωνίστρια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία απαντά σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το leasing. Ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς σε γνώστες ή μη, όπως για παράδειγμα το τι περιλαμβάνει το μηνιαίο μίσθωμα. Από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να προχωρήσεις στο leasing ενός αυτοκινήτου, θα ξεχάσεις ό,τι έξοδα έχουν να κάνουν με συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, ασφάλιση, διαχείριση ατυχημάτων και βλάβης, οδική βοήθεια. Όλα αυτά τα αναλαμβάνει η LeasePlan. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πληρώνεις το μηνιαίο μίσθωμα και τα καύσιμα του αυτοκινήτου σου.

Επιλέγοντας τη λύση του leasing απολαμβάνεις την οδήγηση ενός καινούριου αυτοκινήτου χωρίς δέσμευση κεφαλαίου. Είναι εύκολο και χωρίς ρίσκο. Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου μισθώματος υπολογίζονται: η αξία του αυτοκινήτου, η διάρκεια μίσθωσης, τα συμφωνημένα χιλιόμετρα και το σύνολο των υπηρεσιών που σου παρέχει η LeasePlan.

Αυτό που αρκετοί δεν ξέρουν είναι πως το leasing δεν απευθύνεται μόνο σε εταιρείες, αλλά και ιδιώτες. Παράλληλα, η πληρωμή του μισθώματος γίνεται με πάγια εντολή, σε μηνιαία βάση, σύμφωνα με την προσφορά που έχεις αποδεχτεί και χωρίς να υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις.

Κάθε οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο της επιλογής του από 3 έως 5 χρόνια. Μετά τη λήξη του συμβολαίου, επιστρέφει το αυτοκίνητο, προκειμένου να αποκτήσει με leasing ένα καινούριο. Αν, βέβαια, καταλήξεις να έχεις δεθεί συναισθηματικά και σου άρεσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που σε πηγαινοέφερνε στο γραφείο όλο αυτό το διάστημα, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις δικό σου, εξαγοράζοντάς το.

transportation and ownership concept - customer and salesman with car key outside
transportation and ownership concept - customer and salesman with car key outside LEV DOLGACHOV

Μια ειδική κατηγορία, που αξίζει να γνωρίζεις, αποτελούν τα Special Deals. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, καθώς αφορούν δημοφιλή μοντέλα, με πλούσιο εξοπλισμό και πολύ ανταγωνιστικά μισθώματα, τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς. Αν πάλι δεν σε καλύπτει κάποιο από τα Special Deals, μπορείς απλά να επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, με τον εξοπλισμό που επιθυμείς, και η LeasePlan θα ετοιμάσει την αντίστοιχη προσφορά μίσθωσης.

Αν θέλεις να διατηρήσεις τη ρευστότητά σου, να οδηγείς ένα καινούριο, καλά συντηρημένο αυτοκίνητο και να σκέφτεσαι μόνο το κόστος του καυσίμου και τίποτε άλλο, το leasing από την LeasePlan είναι αναμφίβολα η ιδανικότερη επιλογή.

Aν είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενό σου βήμα, πάρε εύκολα και γρήγορα μια leasing προσφορά προσφορά για το μοντέλο που σου αρέσει, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις στη σελίδα, είτε επικοινωνώντας με την LeasePlan στα social media, είτε, τέλος, αν είσαι παραδοσιακός, καλώντας στο τηλεφωνικό της κέντρο. Πλέον ξέρεις. Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ