ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

LeasePlan Hellas: ηλεκτρικά και υβριδικά σε μίσθωση

LeasePlan Hellas: ηλεκτρικά και υβριδικά σε μίσθωση

Τα υβριδικά – κατά κύριο λόγο- και τα ηλεκτρικά, αρχίζουν και μας απασχολούν περισσότερο, όσον αφορά την πιο οικολογική μετακίνηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Πέραν των ιδιωτών, που μπορούν να αποκτήσουν ένα τέτοιο όχημα, δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν και να το χρονομισθώσουν.

Μάλιστα, η LeasePlan Hellas, ως εταιρεία η οποία επικεντρώνεται στο what’s next της μετακίνησης, του leasing αυτοκινήτων και στον ρόλο που έχουν οι εταιρείες στη διαμόρφωση του μέλλοντος της αυτοκίνησης στην ελληνική αγορά, διοργάνωσε στην Αθήνα ένα ειδικό Test Drive Event, με ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα νέας γενιάς.

Οι εταιρικοί πελάτες, προσκεκλημένοι της LeasePlan Hellas, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας για τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκίνητων στον στόλο των εταιρειών, τις προοπτικές που προσφέρουν, τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης.

LeasePlan Hellas: ηλεκτρικά και υβριδικά σε μίσθωση

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη των εταιρειών να οδηγήσουν 17 ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα σε μια ειδικά καθορισμένη διαδρομή.

Η LeasePlan έχει δεσμευτεί να επιταχύνει τη διάδοση χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων στους εταιρικούς στόλους, καθώς παγκοσμίως σήμερα, περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα στους δρόμους ανήκουν σε εταιρείες, γεγονός που καθιστά τους εταιρικούς στόλους μια φυσική αφετηρία για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Καταλήγοντας, η εταιρεία, οδηγούμενη από αυτή τη δέσμευση και με 1,8 εκατομμύρια οχήματα στους δρόμους, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε εναλλακτικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με στόχο μηδενικές εκπομπές ρύπων ως το 2030, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στοχεύει, στην αντικατάσταση του στόλου οχημάτων των εργαζομένων της με ηλεκτρικά οχήματα ως το 2021...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ