Ηρθε το Peugeot Partner με τιμή από 22.500 ευρώ

Φέροντας τον βαρύ τίτλο του Van Of The Year 2019, στην Ευρώπη, το νέο Peugeot Partner διατίθεται στη χώρα μας με δυναμικά χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα και πλούσιο εξοπλισμό σε θέματα ασφάλειας και τεχνολογίας.

Προσφέρεται με δύο μήκη αμαξώματος (4,40 μ. και 4,75 μ.) καθώς και με δύο κινητήρες πετρελαίου 1.6 lt με 75 και 100 ίππους.

Δύο σημαντικές καινοτομίες ξεχωρίζουν στο μοντέλο: ο δείκτης υπέρβαρου για ασφαλή φόρτωση και η περιμετρική πίσω ορατότητα, την οποία παρέχει η πίσω κάμερα για προστασία στις «νεκρές» γωνίες. Παράλληλα, το Peugeot Partner ξεχωρίζει χάρη στην αποκλειστική και παγκόσμια υιοθέτηση στην κατηγορία του, του συστήματος PEUGEOT i-Cockpit, προσφέροντας μια νέα οδηγική εμπειρία.

Κάθε επαγγελματίας θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τη δική του, εξατομικευένη διαμόρφωση που θα του επιτρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Μάλιστα, η έκδοση Grip καλύπτει την ανάγκη για αποτελεσματικές υπηρεσίες σε δύσκολες συνθήκες, ενώ η έκδοση Asphalt απευθύνεται σε όσους περνούν πολύ χρόνο στο όχημά τους...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.