ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε η ανανεωμένη Giulietta και με άτοκη χρηματοδότηση

Ήρθε η ανανεωμένη Giulietta και με άτοκη χρηματοδότηση
ALDO_FERRERO_PHOTOGRAPHER_ITALY_TO

Άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η φρεσκαρισμένη Alfa Romeo Giulietta, η οποία μάλιστα προσφέρεται με προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, με μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 4 έτη και ελάχιστη προκαταβολή 35%.

Η Giulietta διατηρεί τη δυναμική σχεδίαση στα μικρομεσαία αμαξώματα, έχοντας νέα στοιχεία που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια.

Είναι διαθέσιμη σε 5 εκδόσεις εξοπλισμού, με τρεις κινητήρες, βενζίνης και πετρελαίου, απόδοσης από 120 έως 170 ίππους. Διαθέτει βέβαια δυναμικό πλαίσιο που σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική των αναρτήσεων (διάταξη πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα σε όλες τις εκδόσεις) προσφέρουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην άνεση-ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση.

Ήρθε η ανανεωμένη Giulietta και με άτοκη χρηματοδότηση
HASSELBLAD H6D

Παράλληλα, διατηρεί και το σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης Alfa D.N.A. και το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2. Στο εσωτερικό, η ανανεωμένη εμφάνιση συνδυάζεται με προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect με την οθόνη αφής 6,5''.

H νέα Alfa Romeo Giulietta προσφέρεται με τιμές που ξεκινούν από τις 16.990 ευρώ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ