Ηρθαν τα ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα Askoll

Η εταιρεία Γκοργκόλης, εισάγει μια ακόμα μάρκα, αυτή τη φορά ευρωπαϊκή αφού έφερε στην Ελλάδα τα ιταλικής σχεδίασης και τεχνολογίας, σκούτερ και ποδήλατα της ASKOLL

Τώρα με τα κίνητρα για την αγορά (και) ηλεκτρικών σκούτερ, αλλά και ηλεκτρικών ποδηλάτων, ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρό για εταιρείες να προχωρήσουν στην εισαγωγή νέων μαρκών. Η εταιρεία Γκοργκόλης, έφερε στην Ελλάδα τα ιταλικής σχεδίασης και τεχνολογίας, σκούτερ και ποδήλατα της ASKOLL.

Το eSpro70, το ηλεκτρικό σκούτερ με ταχύτητα 66 χλμ./ώρα, οδηγείται με δίπλωμα Α1 και φέρει: μεγάλους τροχούς 16 ιντσών, αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου, λειτουργίες ECONOMY / NORMAL / POWER καθώς και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, με τιμή 3.695 ευρώ.

 

Επίσης, οι δύο εκδόσεις των ηλεκτρικών ποδηλάτων, το ανδρικό (eB4) και το unisex (eB4u), έχουν αποσπώμενη μπαταρία (βάρους κάτω των 3 κιλών), ισχυρό κινητήρα με 4 επίπεδα υποβοήθησης, ψηφιακή οθόνη/υπολογιστή, ενισχυμένες εμπρόσθιες αναρτήσεις, κιβώτιο 6 ταχυτήτων Shimano και εμπρός δισκόφρενο, στην τιμή των 1.395 ευρώ.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.