ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηρθαν τα ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα Askoll

Ηρθαν τα ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα Askoll

Η εταιρεία Γκοργκόλης, εισάγει μια ακόμα μάρκα, αυτή τη φορά ευρωπαϊκή αφού έφερε στην Ελλάδα τα ιταλικής σχεδίασης και τεχνολογίας, σκούτερ και ποδήλατα της ASKOLL

Τώρα με τα κίνητρα για την αγορά (και) ηλεκτρικών σκούτερ, αλλά και ηλεκτρικών ποδηλάτων, ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρό για εταιρείες να προχωρήσουν στην εισαγωγή νέων μαρκών. Η εταιρεία Γκοργκόλης, έφερε στην Ελλάδα τα ιταλικής σχεδίασης και τεχνολογίας, σκούτερ και ποδήλατα της ASKOLL.

Το eSpro70, το ηλεκτρικό σκούτερ με ταχύτητα 66 χλμ./ώρα, οδηγείται με δίπλωμα Α1 και φέρει: μεγάλους τροχούς 16 ιντσών, αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου, λειτουργίες ECONOMY / NORMAL / POWER καθώς και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, με τιμή 3.695 ευρώ.

Ηρθαν τα ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα Askoll
ALL RIGHTS ARE RESERVERD

Επίσης, οι δύο εκδόσεις των ηλεκτρικών ποδηλάτων, το ανδρικό (eB4) και το unisex (eB4u), έχουν αποσπώμενη μπαταρία (βάρους κάτω των 3 κιλών), ισχυρό κινητήρα με 4 επίπεδα υποβοήθησης, ψηφιακή οθόνη/υπολογιστή, ενισχυμένες εμπρόσθιες αναρτήσεις, κιβώτιο 6 ταχυτήτων Shimano και εμπρός δισκόφρενο, στην τιμή των 1.395 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ