ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηρθαν οι κινεζικές SkyMini 125 SkyBongo 125

Ηρθαν οι κινεζικές SkyMini 125 SkyBongo 125

Μια ακόμα κινεζική εταιρεία, με έδρα το Βέλγιο, κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά, συγκεκριμένα η TEOMOTO.

Η TEOMOTO, που εισάγει τις KAWASAKI, PEUGEOT SCOOTRS κ.ά μάρκες, εισάγει τώρα και τα μοντέλα της SkyTeam Motors είναι εδώ.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001, ξεκινώντας να κατασκευάζει τετράτροχα για παιδιά και μια μοτοσυκλέτα, την PBR. Ένα χρόνο μετά ξεκίνησε συνεργασία με την Queen Garden και έκτοτε η παραγωγή αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Sky Team Corp., Ltd. καταλαμβάνουν έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβάνοντας χώρους εργοστασίου και γραφείων, με γραμμές συναρμολόγησης, τοποθέτησης εξοπλισμού, δοκιμών δικύκλων και δοκιμής κινητήρα. Η εταιρεία, εξάγει μοτοσυκλέτες σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Αφρική και Μέση Ανατολή, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ηρθαν οι κινεζικές SkyMini 125 SkyBongo 125

Η ΤΕΟΜΟΤΟ εισάγει στην Ελλάδα δύο επετειακά 20th anniversary μοντέλα, τα SkyMini 125 και SkyBongo 125, με ρετρό αισθητική και σύγχρονη τεχνολογία. Και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν μονοκύλινδρο, τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 124κ.εκ. με απόδοση ισχύος 7,9 ίππους στις 7.300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 8.8Nm στις 5.000 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί με συμπλέκτη και διαθέτει 4 ταχύτητες, ενώ για την εκκίνηση υπάρχει μίζα αλλά και μανιβέλα.

Φέρει συνδυασμένη πέδηση και δισκόφρενα εμπρός και πίσω, καθώς και tubeless (χωρίς σαμπρέλα) ελαστικά με ζάντες διάστασης 3,50x10. Οι ενδείξεις του οργάνου εμφανίζονται σε LCD οθόνη και ο προβολέας είναι τύπου LED.

Ηρθαν οι κινεζικές SkyMini 125 SkyBongo 125

Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ καυσίμου είναι 4,5 λίτρα για το SkyMini και 8,5 λίτρα για το SkyBongo. Το νέο SkyMini 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές, shiny black, shiny white και mat army green, ενώ το νέο SkyBongo διατίθεται σε διχρωμία yellow/silver και black/silver με τιμές λιανικής 1.590 ευρώ και 1.690 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ