Η Anytime παρουσιάζει νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου "Buy the Mile"

Εξέλιξη του πρωτοποριακού προγράμματος που δημιούργησε αίσθηση.

Όταν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Anytime παρουσίασε το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης "Buy the Mile", δημιούργησε αίσθηση στην αγορά και μεγάλο μέρος των κατόχων ΙΧ το επέλεξαν επειδή κάνουν λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και δεν θέλουν να επιβαρύνονται με ασφάλιστρα που θα πλήρωναν σε διαφορετική περίπτωση.

Τώρα, η Anytime, η direct ασφάλιση από την INTERAMERICAN που έχει ξεπεράσει ήδη, τα 300.000 ασφαλισμένα οχήματα, καινοτομεί για ακόμα μία φορά με την εξέλιξη του προγράμματος "Buy the Mile", το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και στο προφίλ του οδηγού που κάνει, σχετικά, περιορισμένη χρήση του αυτοκινήτου του.

Όλες οι παραλλαγές του προγράμματος "Buy the Mile" παρέχουν, πλέον σημαντική ευελιξία ασφαλιστικής επιλογής. Τα προγράμματα είναι βασισμένα και πάλι στη συχνότητα χρήσης του οχήματος και στα διανυθέντα χιλιόμετρα, με κλιμάκωση που χαρακτηρίζει πιο δίκαιη την τιμολόγηση της ασφάλισης, ανάλογη με τα χιλιόμετρα. Για τον υπολογισμό τον χιλιομέτρων είναι απαραίτητη η χρήση μιας ειδικής συσκευής, η οποία τοποθετείται μόνιμα στο αυτοκίνητο και αποστέλλεται από την Anytime εντελώς δωρεάν.

Τα ευέλικτα προγράμματα "Buy The Mile",  ξεκινούν από 3.000 χιλιόμετρα και σε περίπτωση που το ασφαλισμένο αυτοκίνητο έχει διανύσει τα χιλιόμετρα αυτά και χρειάζεται επιπλέον, μπορεί να προσθέτει 2.000 χιλιόμετρα με 20 ευρώ. Τα προγράμματα έχουν ετήσια διάρκεια, ακολουθώντας  τη λογική των υπολοίπων προγραμμάτων της Anytime (Basic, Economic, Value), καθώς και τις συμπληρωματικές καλύψεις της νομικής προστασίας και της θραύσης κρυστάλλων. Η ασφάλιση γίνεται απευθείας μέσω internet ή τηλεφωνικά, σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Με τα νέα προγράμματα "Buy The Mile", η Anytime της INTERAMERICAN καινοτομεί και πάλι, αναδεικνύοντας τη σταθερή προσήλωσή της στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και το όφελος των πελατών της.  Είναι χαρακτηριστικό ότι, στο βάθος της δεκαετίας που η Anytime λειτουργεί στην ασφαλιστική αγορά, η αναγνωρισιμότητά της προσεγγίζει το απόλυτο (98%), ενώ 9 στους 10 πελάτες της δηλώνουν ικανοποιημένοι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24