Ετοιμάζει ελαφρύ επαγγελματικό και van η Piaggio

Θα συνεργαστεί με την κορυφαία σε αυτό το είδος κινεζική εταιρεία.

Ο όμιλος Piaggio από χρόνια διαθέτει μικρά τρίτροχα (APE) και τετράτροχα (Porter) που χρησιμοποιούνται για εμπορευματικές μεταφορές. Ωστόσο, τώρα ετοιμάζεται να μπει σε μεγαλύτερα ελαφρά επαγγελματικά, όχι μόνη της αλλά σε συνεργασία με κινεζικό κολοσσό.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Piaggio & C. S.p.A. (PIA), Roberto Colaninno, και ο διευθύνων σύμβουλος της Foton Motor Group, Wang Jinyu, υπέγραψαν στο Πεκίνο μία σημαντική προκαταρκτική συμφωνία για τη στρατηγική ανάπτυξη μίας νέας γκάμας ελαφρών τετράτροχων επαγγελματικών οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών, μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από εκπροσώπους των δύο εταιρειών θα εξετάσει τα κατασκευαστικά και εμπορικά σχέδια και θα συντάξει τα τελικά συμβόλαια. Δεδομένης της θετικής έκβασης αυτών των δραστηριοτήτων, ο στόχος είναι να οριστικοποιηθεί η τεχνική τεκμηρίωση για το σχέδιο και οι σχετικές συμβάσεις μέχρι την άνοιξη του 2018.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της στρατηγικής για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό της προσφοράς του Τμήματος Επαγγελματικών Οχημάτων. Αντικειμενικός σκοπός της, είναι η ανάπτυξη μιας νέας σειράς επαγγελματικών οχημάτων που θα επιτρέψουν στον όμιλο Piaggio να επεκταθεί στη διεθνή αγορά και να μειώσει τα κόστη, βλέποντας τις θετικές προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου.

Σχεδιάζεται η ανάπτυξη διαφορετικών τύπων οχημάτων σε μοντέλα mini pick-up και mini van, για μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων, ώστε να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις εμπορικής μετακίνησης εντός της πόλης...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24