ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έρχεται το φρεσκαρισμένο Citroen C3

Έρχεται το φρεσκαρισμένο Citroen C3

Τον Ιούνιο του 2020 αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά η 3η έκδοση του Citroen C3 το οποίο από το 2016 έχει πουλήσει 750.000 παγκοσμίως.

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση της σημερινής, 3ης έκδοσης του Citroen C3, το οποίο από το 2016 έχει πουλήσει 750.000 παγκοσμίως, η γαλλική μάρκα ανανέωσε το μοντέλο και πρόκειται να λανσαριστεί στην αγορά, τον Ιούνιο φέτος.

Η φρεσκαρισμένη έκδοση, φέρει αισθητικές αλλαγές, με νέα φωτιστικά LED σώματα, 97 συνολικά εξωτερικούς συνδυασμούς, 3 νέα αυτοκόλλητα οροφής, 2 νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου, 3 εσωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς και νέα πλευρικά προστατευτικά, τα γνωστά Airbump, που αποτελούν την υπογραφή της μάρκας.

Έρχεται το φρεσκαρισμένο Citroen C3

Επίσης, νέα είναι και τα καθίσματα, Advanced Comfort, αναπαυτικά σαν πολυθρόνα, προστέθηκαν πολλές υπηρεσίες συνδεσιμότητας: Connect Assist για βοήθεια SOS, Connect Nav με οθόνη αφής 7 ιντσών και Connect Play για αναπαραγωγή από smartphones.

Σε εξοπλισμό, θα περιλαμβάνει 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, ενώ σε επίπεδο κινητήρων δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή, σε σχέση με τα μοτέρ που έχει η τωρινή έκδοση, βενζίνης 83 και 110 ίππων καθώς και πετρελαίου 100 ίππων…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ