ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Group Hellas και nrg μαζί στην ηλεκτροκίνηση

BMW Group Hellas και nrg μαζί στην ηλεκτροκίνηση

Τo BMW Group Hellas προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την nrg (μέλος της Motor Oil), η οποία κι αυτή αναπτύσσεται ταχύτητα στον τομέα της ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Μέσα από συνεργασίες μπορεί να προέλθει πιο γρήγορα η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και προς αυτή τη κατεύθυνση, τo BMW Group Hellas, που πράγματι έφερε τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα στην Ελλάδα (i3), προχώρησε σε η στρατηγική συνεργασία με την nrg (μέλος της Motor Oil), η οποία κι αυτή αναπτύσσεται ταχύτητα στον τομέα της ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

To BMW Group διαθέτει πλήρη γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων (ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών) στην ελληνική αγορά, ήδη από τα τέλη του 2013, ενώ η nrg πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη επένδυση όσον αφορά στην εγκατάσταση ταχυφορτιστών στον Εθνικό Οδικό Δίκτυο, με 12 σταθμούς φόρτισης ήδη σε λειτουργία και 8 ακόμα να εγκαθίστανται έως το τέλος του 2019 σε πρατήρια καυσίμων της Shell και της AVIN.

Στόχος της συνεργασίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, μέσω στοχευμένων δράσεων και καινοτόμων υπηρεσιών, τις οποίες θα απολαμβάνουν οι κοινοί πελάτες των δύο εταιρειών. Οι υπηρεσίες αυτές θα αφορούν τόσο στην οικιακή, όσο και στη δημόσια φόρτιση των ηλεκτροκίνητων μοντέλων BMW / BMW i και MINI, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους.

BMW Group Hellas και nrg μαζί στην ηλεκτροκίνηση

«Εως το 2023 (δύο χρόνια νωρίτερα από το αρχικό πλάνο), θα διαθέτουμε συνολικά περισσότερα από 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα,» ανέφερε ο Αντώνης Αδάναλης, Sales Operations και Electro-Mobility Manager του BMW Group Hellas, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της nrg, Αναστάσιος Λωσταράκος, επισήμανε ότι: «στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα πλήθος προνομίων και καινοτόμων υπηρεσιών που θα καλύπτουν και τη φόρτιση του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου. Εκτός από εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο θα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι κοινοί μας πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα προνομιακής πρόσβασης στη χρήση του δικτύου φόρτισης σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο στα πρατήρια Shell και AVIN. Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι πολυτέλεια, είναι εδώ σήμερα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ