ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από 24.500 ευρώ το νέο Opel Grandland X

Από 24.500 ευρώ το νέο Opel Grandland X

Οι παραγγελίες ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Το Grandland X, το οποίο ολοκληρώνει την τριπλέτα της Opel στα μοντέλα Χ, που ανήκουν στην κατηγορία των SUV, αναμένεται στο εμπόριο τον Οκτώβριο. Βέβαια, σε μια στατική παρουσίαση το είδα στο Μιλάνο τον περασμένο μήνα και έγραψα σχετικά, ενώ επίσημα το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το νέο Grandland X κατατάσσεται ψηλότερα από το νέο επίσης Crossland X που ήδη έχει λανσαριστεί στην Ελλάδα, ενώ πιο κάτω είναι το Mokka X.

To νέο Grandland X έχει μήκος 4,48 μ. και συνδυάζει την εξαιρετική ευρυχωρία και την ευελιξία, με ένα στιλάτο, δυναμικό εξωτερικό και ένα φιλόξενο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό.

Στο εσωτερικό, το Grandland X υιοθετεί μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών όπως το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης "Grip Control", το Adaptive Cruise Control (ACC), το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, το σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού, το Προηγμένο σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος και η Κάμερα Οπισθοπορείας 360°.

Από 24.500 ευρώ το νέο Opel Grandland X

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας, το Grandland X προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης, ευελιξίας και εξαιρετική συνδεσιμότητα με συστήματα infotainment IntelliLink που είναι συμβατά με Opel OnStar και Apple CarPlay/Android Auto.

Το νέο Opel Grandland X έρχεται με δύο κινητήρες, έναν βενζίνης 1.2 lt turbo – 130 hp και ένα πετρελαίου 1.6 lt – 120 hp.

Θα είναι διαθέσιμο με:

  • 5 χρόνια πλήρη εγγύηση (ή 75.000 χλμ).
  • 1 χρόνο δωρεάν συνδρομή Opel OnStar
  • Το ισόποσο της αξίας 1 χρόνου ή 100GB WiFi

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ