ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αναβαθμίζονται μοντέλα BMW για το φθινόπωρο του 2018

Αναβαθμίζονται μοντέλα BMW για το φθινόπωρο του 2018

Νέα στοιχεία εξοπλισμού και πρόσθετες εκδόσεις κινητήρων που λανσάρονται το φθινόπωρο του 2018, επεκτείνουν τη γκάμα BMW.

Εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της η BMW, με μια νέα έκδοση με τετρακύλινδρο κινητήρα πετρελαίου που θα προστεθεί στις σειρές BMW X1 και BMW X2 από το Νοέμβριο του 2018. Θα αντλούν ισχύ 190 ίππων από ένα 2.0lt μοτέρ με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo, που θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός οκτατάχυτου κιβωτίου Steptronic. Και τα δύο μοντέλα επιταχύνουν από 0 στα 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα.Θα υπάρξουν και νέες αφίξεις στα συστήματα κίνησης της BMW X3.

Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων BMW θα πληροί το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP από το φθινόπωρο του 2018. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 190 μοντέλα BMW θα συμμορφώνονται τώρα με τις διατάξεις περί εκπομπών ρύπων που θα ισχύσουν για όλες τις νέες ταξινομήσεις οχημάτων από το Σεπτέμβριο του 2019.

Αναβαθμίζονται μοντέλα BMW για το φθινόπωρο του 2018

Εξάλλου, η έκδοση M Sport Shadow που θα διατίθεται για την BMW Σειρά 1 από το Νοέμβριο του 2018 είναι ακαταμάχητα δυναμική. Επίσης, το Νοέμβριο του 2018, η έκδοση Advantage Plus θα προστεθεί στη σειρά BMW X2. Η λειτουργικότητα του προαιρετικού Comfort Access θα βελτιστοποιηθεί για πολλά από τα τρέχοντα μοντέλα BMW.

Και από το φθινόπωρο του 2018, το BMW Digital Key θα έχει ακόμα περισσότερες εφαρμογές. Η πρόσβαση στο όχημα χωρίς κλειδί θα είναι εφικτή όχι μόνο με ένα συμβατικό κινητό τηλέφωνο αλλά και με το νέο Key Card της BMW.

Επιπλέον, από το φθινόπωρο του 2018, ο τετρακύλινδρος κινητήρας πετρελαίου των 150hp της BMW X2xDrive18d μπορεί να συνδυάζεται προαιρετικά με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic...

www.driveandtravel.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ