ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

500.000 παραγγελίες για το Opel Astra

500.000 παραγγελίες για το Opel Astra

To Opel Astra, bestseller επί πολλά χρόνια, κατέχει σήμερα τη δεύτερη θέση στην ευρωπαϊκή αγορά συμπαγών μοντέλων.

Κύρια χαρακτηριστικά η αρχιτεκτονική οχήματος ελαφρού βάρους, οι πολύ αποδοτικές τεχνολογίες κινητήρων σε συνδυασμό με προηγμένη ψηφιακή συνδεσιμότητα και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες του περιλαμβάνουν το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar, και το σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix, που επιτρέπει συνεχή λειτουργία μεγάλης σκάλας, χωρίς να 'θαμπώνει' τους άλλους οδηγούς.

Σχεδόν το 60% όλων των πελατών επέλεξαν την εμπρός κάμερα Opel Eye, που σε συνδυασμό με πολυάριθμα συστήματα υποστήριξης, κάνει την οδήγηση του Astra όχι μόνο πιο άνετη αλλά και πιο ασφαλή. Μεταξύ των συστημάτων υποστήριξης είναι Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist) με Προειδοποίηση Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), Ένδειξη Απόστασης από το Προπορευόμενο Όχημα (Following Distance Indication) και Σύστημα Αναγνώρισης  Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Autonomous Emergency Braking)…

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού του Astra, 'Dynamic' και 'Innovation', έχουν αποδειχτεί οι αγαπημένες των πελατών.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24