EUROCUP

Ροάν-Μαρούσι: 72-83

Ροάν-Μαρούσι: 72-83
Μαυροκεφαλίδης INTIME SPORTS

Το Μαρούσι κέρδισε τη Ροάν με 83-72 και προκρίθηκε ως πρώτο μετά τη νίκη της Ζαντάρ

Το Μαρούσι έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη πρόκριση καθώς μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ και στη συνέχεια δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στη Ροάν.
Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου κυριάρχησαν στα ριμπάουντ και παράλληλα έβρισκαν λύσεις στην επίθεση, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη για ακόμη έναν αγώνα, μαζί με τους Δημήτρη Μαυροειδή και Τζαρόντ Στίβενσον.

Το Μαρούσι δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα τον έλεγχο παρά το γεγονός ότι το μυαλό όλων βρισκόταν... στην Κροατία και στο τέλος πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 31-42, 48-64, 72-83.

Ροάν (Σουλέτ): Σουκού 9, Σούμπτερ 8, Γκρέι 8 (1), Νενγκσού, Ντιά 8 (2), Κονέ 4, Πουπέ 8 (2), Πελίν 16 (1), Χάρπερ 11 (1).

Μαρούσι (Μαρκόπουλος): Στίβενσον 14 (4), Κις 6 (2), Χαραλαμπίδης 3 (1), Κουμπούρας, Χαφ, Μαυροειδής 16, Μαυροκεφαλίδης 22 (2), Καλάθης 2, Γλυνιαδάκης, Καϊμακόγλου 11 (1), Διαμαντόπουλος 9 (2).

Μαρκόπουλος: "Φωτιά ο όμιλος μας"

Στους "16" το Μαρούσι θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή καθώς θα βρεθεί στον πρώτο όμιλο με τον Πανελλήνιο, την Κίμκι και την Ντναμό Μόσχας, απ' όπου οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθούν στο Final 8.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε: " Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, γιατί έδειξαν ότι διαθέτουν καρδιά και χαρακτήρα. Ξεπέρασαν τον τρόπο που χάθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό και κατάλαβαν ότι παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μπορούν να διεκδικούν τη νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η δεύτερη φάση είναι μια νέα σελίδα στην Ευρωπαϊκή περιπέτεια , την περιμένουμε με κέφι και πιστεύουμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Ο όμιλός μας είναι φωτιά

".














TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ