ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Είχαμε πολύ καλό ρυθμό"

Ομπράντοβιτς: "Είχαμε πολύ καλό ρυθμό"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τον ρυθμό που είχαν οι παίκτες του παρουσιάστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο κλειστό της Γλυφάδας του Ικάρου Καλλιθέας με 66-95, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

" Ξεκινήσαμε πολύ επιθετικά στην άμυνα μας. Έτσι θέλαμε να παίξουμε και το κατορθώσαμε από την αρχή. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και επιθετικά και αμυντικά", τόνισε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

" Ίσως εξαίρεση να αποτελεί το διάστημα από το 20' ως το 23'. Για όλο το υπόλοιπο διάστημα έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Συγχαρητήρια στους παίκτες και εύχομαι ανάλογη συνέχεια".

Επίσης απάντησε σε ερώτηση για τον Ίαν Βουγιούκα... " Η νέα μανγητική θα δείξει πολλά. Είναι ένα είδος τραυματισμού που ο αθλητής μπορεί να αντέξει τον πόνο. Αύριο θα ξέρουμε".

Σκουρτόπουλος: "Εβδομάδας γνωριμίας με τα παιδιά"

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε: " Είναι εβδομάδα γνωριμίας με τα παιδιά και έχουμε να κάνουμε αρκετές αλλαγές. Μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Δεν μας βοηθάει η χημεία γιατί έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν στις ίδιες θέσεις.

Σήμερα ήμασταν άστοχοι, αλλά τα παιδιά έχουν ταλέντο και από την Δευτέρα ξεκινάμε την πολύ δουλειά για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα που μπορούμε να πάμε καλύτερα και να έχουμε ένα καλύτερο φινάλε".

Από την πλευρά των παικτών, ο Φάνης Κουμπούρας είπε: " Είμαστε σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Αλλάξαμε προπονητή και θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Δουλέψαμε σε κάποια νέα πράγματα και για αρκετά λεπτά είχαμε καλή παρουσία. Ήμασταν αρκετά άστοχοι και κυρίως για ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιώσουμε την παρουσία μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ