ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα από Ιταλία, Βέλγιο και Νορβηγία

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα από Ιταλία, Βέλγιο και Νορβηγία
Ο Τιάγκο Μότα στον πάγκο της Μπολόνια @2024 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Στο φινάλε της σεζόν στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα το Freetips247 ξεχώρισε μια τριάδα αγώνων από την Serie A, το Βέλγιο και τη Νορβηγία.

Πρώτη επιλογή για το Freetips247.com αποτελεί το ματς της Μπολόνια με την Γιουβέντους. Οι Ροσομπλού του Μπάμπη Λυκογιάννη επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρας της πρωταθλήτριας Νάπολι επικυρώνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους, την συμμετοχή στο Champions League! Το ματς μάλιστα κρίθηκε από το πρώτο τέταρτο! Σε ό,τι αφορά την Γιουβέντους, το γκολ του Ραμπιό στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αρκετό για να αποφευχθεί η ήττα με την Σαλερνιτάνα στην 36η αγωνιστική της Serie A.

Το θετικό για την Γιουβέντους είναι πως εξασφάλισε επίσης τη συμμετοχή της στο προσεχές Champions League, ενώ ακολούθησε η κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας με νίκη στον τελικό της Αταλάντα (0-1). Πέντε σερί ισοπαλίες έχει φέρει η «Γηραιά Κυρία» που προχώρησε παράλληλα στην απόλυση του Μαξ Αλέγκρι, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η συμπεριφορά του στον τελικό κυπέλλου Ιταλίας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και δεν έδειξε καλή εικόνα για τον σύλλογο! Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα εκτελέσει ο Πάολο Μοντέρο. Οι πολλές ισοπαλίες της Γιουβέντους σε συνδυασμό με την εξαιρετική ψυχολογία της Μπολόνια μας οδηγούν στην διπλή ευκαιρία 1Χ σε συνδυασμό με το Over 1.5 γκολ.

Δεύτερη επιλογή μας, το ματς μεταξύ της Γκενκ με την Αντβέρπ. Η Γκενκ διεκδικεί την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, η οποία εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η αγωνιστική εικόνα των γηπεδούχων είναι αποκαρδιωτική το τελευταίο διάστημα με συνέπεια να απωλέσουν ακόμη και την 4η θέση δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε αφού ηττήθηκαν με 2-1 από την Άντερλεχτ. Την ίδια στιγμή η Σερκλ Μπριζ επικράτησε εκτός έδρας της Αντβέρπ (1-2). Ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα. Πλέον η Γκενκ, η οποία καθοδηγείται από τον υπηρεσιακό τεχνικό Ολιβιέρι, καλείται αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αντβέρπ, ελπίζοντας και σε στραβοπάτημα της Σερκλ Μπριζ.

Σύμμαχος για την Γκενκ το γεγονός πως η 6η Αντβέρπ δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο της, έχοντας γνωρίσει πέντε σερί ήττες με πιο πρόσφατη αυτή από την Σερκλ Μπριζ (1-2). Το κίνητρο είναι υπέρ των γηπεδούχων και έτσι θα στραφούμε στον άσο.

Κλείνουμε την τριάδα με την αναμέτρηση της Τρόμσο με την Ρόζενμποργκ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Νορβηγίας.

Απογοητευτικό ξεκίνημα για την Τρόμσο που μετρά 6 ήττες στις εφτά πρώτες αγωνιστικές έχοντας παθητικό 15 τερμάτων. Η συντριβή με 4-0 από την Μπόντο Γκλιμτ καθήλωσε την ομάδα του νορβηγικού βορρά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η Ρόζενμποργκ αν και ξεκίνησε δυνατά, το τελευταίο διάστημα προβληματίζει με τις εμφανίσεις της με συνέπεια να συμπληρώσει 4 αγωνιστικές δίχως νίκη φτάνοντας συνολικά τα πέντε σερί Over. Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο ματς ηττήθηκαν από την KFUM Όσλο (1-3). Θεωρούμε πως μπορεί να βγάλει αντίδραση η Ρόζενμποργκ επιλέγοντας το Χ2 σε συνδυασμό με το Over 1.5 αφού περιμένουμε γκολ στο ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκενκ -Αντβέρπ: 1 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Τρόμσο - Ρόζενμποργκ X2 & Οver 1.5 (2.30), 20:15
  • Μπολόνια – Γιουβέντους: 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 2.10), 21:45

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ