THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Μέγας Λουτσέσκου έλιωσε την απόγνωση και έκανε τον ΠΑΟΚ, ομάδα των θαυμάτων

Ο Μέγας Λουτσέσκου έλιωσε την απόγνωση και έκανε τον ΠΑΟΚ, ομάδα των θαυμάτων
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Από την μαυρίλα στον θρίαμβο. Από τα άσχημα βράδια, στην γη της επαγγελίας. Από την κόλαση του – 10 στις 28/4 στον παράδεισο του τρομερού φέτος πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On μίλησε για όλα τα ασπρόμαυρα μυστικά.

Τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν. Και ο ΠΑΟΚ μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση του τρομερού πρωταθλήματος, πέρασε πάρα πολλά. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On με το πρωτάθλημα πλέον ολοκληρωμένο και την κούπα στο... κρεβάτι του Βιεϊρίνια, άνοιξε το "ασπρόμαυρο κουτί" της τρελής και ξέφρενης πορείας.

Δείτε και ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί, πόσες φορές γύρισαν οι διακόπτες και πως ο Μέγας Ραζβάν Λουτσέσκου μπόρεσε να κρατήσει την ομάδα του όρθια, όταν όλοι τον θεωρήσαν τελειωμένη.

Από το σκοτάδι των μεταγραφών στο... παραμιλητό της φίλαθλης Ελλάδας για μια ομάδα που στα καλά της έκρυβε το τόπι, αλλά για να το κάνει υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι. Όμως ο ΠΑΟΚ φαινόταν από πολύ- πολύ νωρίς πως θα λειτουργούσε στο γήπεδο και ήταν η μοναδική ομάδα που διατήρησε την εικόνα της στον σκληρό μαραθώνιο της Stoiximan Super League.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ