ΑΡΗΣ

Ο Ράιτ, ο Αρης και ο... Γκαρνέτ!

Ο Μπρέισι Ράιτ μιλάει στο SPORT 24 για τον Άρη, τον Γκαρνέτ και το τατουάζ που ετοιμάζει

Τα φαινόμενα απατούν λοιπόν! Ενώ οι περισσότεροι είχαν πιστέψει ότι ήταν εύκολη η προσαρμογή του στην αγωνιστική φιλοσοφία του Αρη (αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι αριθμοί του από το ξεκίνημα της χρονιάς), ο ίδιος ο Αμερικανός ενίσταται!
"Η προσαρμογή μου δεν ήταν τόσο εύκολη. Δεν μπήκα στο κλίμα όσο γρήγορα επιθυμούσα, αλλά τώρα –έπειτα από δώδεκα αγώνες με τη φανέλα του Αρη σε Ελλάδα και Ευρώπη- έχω βρει ρυθμό και έχω αρχίσει να αποδίδω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Αν και μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα στην ομάδα", υποσχέθηκε ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δοκιμασίες που πέρασε ο Αρης μέχρι να φτάσει στην επίτευξη της τέταρτης ευρωπαϊκής νίκης του, με "θύμα" την ποιοτική Εφές Πίλσεν.

"Για κάποιο διάστημα η ομάδα έδειξε να έχει βραχυκυκλώσει, αλλά με τη σκληρή δουλειά κατάφερε να βγει από το αδιέξοδο και να επιστρέψει στις νίκες μετά τέσσερα σερί αποτυχημένα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε καινούργια ομάδα και ως έναν βαθμό θα πρέπει να περιμένετε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Στόχος είναι να βελτιώνουμε την εικόνα μας σε κάθε αγωνιστική και να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις του ομίλου μας στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να φορτσάρουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Σίγουρα μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι", υπερθεμάτισε ο Αμερικανός.

Ο Αρης, λοιπον, έχει βρει "momentum", ωστόσο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στην Ευρωλίγκα με δύο διαδοχικές εκτός έδρας δοκιμασίες και μάλιστα στις καυτές έδρες της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Ουνικάχα Μάλαγα. Αραγε, με μια στις δύο νίκες ο γκαρντ του Αρη θα είναι ικανοποιημένος; "Προσωπικά, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και στο Τελ Αβίβ και στη Μάλαγα. Το σίγουρο είναι ότι θα πολεμήσουμε και στις δύο έδρες για το καλύτερο.

Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να κτυπήσουμε ιστορικούς συλλόγους και εκτός έδρας. Το κίνητρό όλων είναι πολύ υψηλό"

, εκμυστηρεύτηκε ο Ράιτ, ο οποίος άφησε το ΝΒΑ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) θεωρώντας ότι "η παρουσία μου στον Αρη θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θα ήμουν ψεύτης εάν έλεγα ότι δεν ονειρεύομαι να επιστρέψω κάποια στιγμή στο ΝΒΑ"...



Οπου -παρεμπιπτόντως- έχει αφήσει αρκετούς καλούς φίλους. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι... σουπερστάρ όπως ο πρώην συμπαίκτης του στους "Λύκους" Κέβιν Γκαρνέτ. "Εκτός από φοβερός παίκτης είναι και απίστευτος τύπος. Σοβαρός όποτε πρέπει, αλλά και χαβαλές στα αποδυτήρια. Τώρα που πήγε στη Βοστόνη, υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να συμπαθώ τους Σέλτικς. Βρίσκεται εκεί ο Κέβιν, καθώς και ο Ρέι Αλεν, του οποίου δηλώνω μεγάλος φαν!", αποκάλυψε ο Μπρέισι Ράιτ, ο οποίος είχε την τύχη να συναναστραφεί με σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή του "προσπαθώντας να παίρνω από αυτούς τις καλύτερες συμβουλές και στοιχεία, ώστε να βελτιώνομαι ως προσωπικότητα".

Οσο για τα... 18 τατουάζ που έχει "κτυπήσει" στο κορμί του; "Κάθε ένα από αυτά σημαίνει κάτι για μένα. Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, υπάρχει δίπλα στο σπίτι μου ένα ειδικό στούντιο για τατουάζ, το οποίο δεν αποκλείεται να επισκεφτώ κάποια στιγμή", μας είπε ο Ράιτ. Ποιος ξέρει; Ισως η 19η εικαστική παρέμβαση στον εαυτό του να αφορά τον εφετινό σταθμό της καριέρας του, τον Αρη, όπως άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη. "Aris, the God of War", θα μπορούσε να… ζωγραφίσει πάνω στη σάρκα του!






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ