ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Ένα ματς όπως όλα τ' άλλα"

Μάσεϊ: "Ένα ματς όπως όλα τ' άλλα"
Μασει

Την πρώην ομάδα του Μάσεϊ, ΑΕΛ, υποδέχεται ο Άρης το Σάββατο, για την τρίτη σερί νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση, η προετοιμασία της ομάδας και ο Τζερεμάια Μάσεϊ, ήταν αυτός που μίλησε για το ματς εναντίον της ομάδας με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο: " Για μένα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα’ άλλα που πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης".

"Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, μια και η ΑΕΛ παρουσιάζεται φέτος καλύτερη από ότι πέρυσι. Έχω πολλούς φίλους σε αυτήν την ομάδα, ενώ ένας από αυτούς είναι ο Καραβανάς με τον οποίο πέρυσι ήμασταν συμπαίκτες στον Άρη

", είπε ο σταρ των "κιτρίνων", στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Στη συνέχεια, έκανε την πρόβλεψή του για την εξέλιξη του αγώνα: " Οι αντίπαλοι μας θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν στο παρκέ το ίδιο καλά με εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και να μην τους αφήσουμε να μας αιφνιδιάσουν. Όλα πάντως θα κριθούν από την άμυνα. Δουλεύουμε πολύ σε αυτόν τον τομέα και τελευταία δείχνουμε ότι τα πηγαίνουμε καλύτερα".

" Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε και εννοείται ότι μια νίκη σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Προτιμώ όμως να σκέφτομαι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι να βλέπω από τώρα το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αύριο".

Αναφερόμενος στις καλές φετινές του εμφανίσεις, τόνισε: " Είμαι χαρούμενος μόνο όταν η ομάδα μου κερδίζει. Δεν με νοιάζει πόσους πόντους πετυχαίνω, αρκεί να κερδίζει ο Άρης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Χρόνια πολλά Γιάννη
Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, όλη η οικογένεια του Άρη, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Γιάννη Δαμιανίδη, που γιορτάζει τα γεννέθλιά του.

" Τέλος, μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τον Γιάννη Δαμιανίδη που γιορτάζει τα γενέθλια του και όλοι στην οικογένεια του Άρη ευχόμαστε ολόψυχα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. να έχει πάνω από όλα υγεία και να ζει πάντα χαρές και επιτυχίες με την αγαπημένη του ομάδα".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ