EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Θα παλέψουμε"

Ιβάνοβιτς: "Θα παλέψουμε"
Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα θα παλέψει για τη νίκη, δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον

Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει τη 2η θέση και ήδη γνωρίζει ότι στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, συνεπώς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα έχει "προπονητικό" χαρακτήρα.
Ο προπονητής των μπλαουγκράνα τόνισε: "Δεν έχουμε βαθμολογικό στόχο, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός και η ομάδα μας θα παλέψουν για τη νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα. Η ελληνική ομάδα είναι μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη και διεκδικήτρια του τροπαίου, αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε σε θέση να τη νικήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ δυνατή ομάδα, που του δίνει το δικαίωμα να κάνει αρκετά κλεψίματα. Δεν σε αφήνει να παίξεις εύκολα. Έχει βαθύ ρόστερ και κάθε παίκτης μπορεί να κάνει το οτιδήποτε. Περιμένουμε από τους οπαδούς μας να παίξουν σημαντικό ρόλο, όπως έπραξαν και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα".

Τρίας: "Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε"

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μπαρτσελόνα τη φετινή χρονιά, ο Ζορντί Τρίας, δήλωσε: "Στο παιχνίδι της Αθήνας θα μπορούσαν να μάς νικήσουν από το πρώτο δεκάλεπτο. Κατάφεραμε να ανακάμψουμε, αλλά τελικά χάσαμε με διαφορά είκοσι πόντων.

Αυτό το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογική σημασία, αλλά θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα με ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση και χωρίς αδυναμίες. Όμως, ξέρουμε πως να παίξουμε για να νικήσουμε".








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ