EUROLEAGUE

"Λευκή" πρόκριση

"Λευκή" πρόκριση
ομπραντοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει το αήττητο εναντίον της Μπαρτσελόνα και ουδείς έχει αντίρρηση

Οι πράσινοι έχουν καπαρώσει την πρώτη θέση στον όμιλό τους (όπως και η Μπαρτσελόνα τη 2η), συνεπώς το ματς προσφέρεται για ελεύθερο παιχνίδι και προπονητικά πειράματα. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε σχετικά με τον αγώνα.
Ομπράντοβιτς: "Προετοιμασία για τα δύσκολα"

"Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας στο Top 16 και όπως όλοι γνωρίζουν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Μπαρτσελόνα δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη στιγμή που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προετοιμαστούμε για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τέσσερις μετά το παιχνίδι στη Βαρκελώνη, έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το Ρέθυμνο, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Στη συνέχεια η ομάδα θα έχει μπροστά της ακόμη πιο μεγάλα ματς στην προσπάθεια που κάνει να πετύχει τους στόχους της".

Βούγιανιτς: "Να τελειώσουμε χωρίς ήττα"

Δηλώσεις έκανε και ο Μίλος Βούγιανιτς: "Ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα έχουν πετύχει τους στόχους τους, συνεπώς το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι περισσότερο φιλικού χαρακτήρα. Όλοι ξέρουμε ότι οι σημαντικές μάχες ακολουθούν, οπότε στην Βαρκελώνη θα προετοιμαστούμε για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στα πλέι οφ.

Πάμε στην Ισπανία για να νικήσουμε και να ολοκληρώσουμε τη φάση των 16 χωρίς ήττα. Σίγουρα, αν έχεις την ευκαιρία να νικήσεις την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, δεν μπορείς να την κλωτσήσεις".










TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ