ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα"

Γιαννακόπουλος: "Έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε με αφορμή τη νέα απόφαση του ΑΣΕΑΔ, για τη μείωση της ποινής των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να μειώσει την ποινή των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου για τα όσα είχαν πει μετά το τέλος του περσινού τέταρτου τελικού , προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε για τα όσα έχουν γίνει εσχάτως και τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων, κάνοντας λόγο για κατάληψη των κέντρων εξουσίας από τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

'' Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει "καταλάβει" όλα τα κέντρα εξουσίας. Όλες οι αποφάσεις περιέργως βγαίνουν υπέρ τους σε σημείο που πλέον και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται. ΕΦΙΠ, Αθλητικός Δικαστής και ΑΣΕΑΔ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων.

Εμείς παρ' όλα αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που διαχρονικά ξέρουμε καλύτερα, να τους νικάμε εντός παρκέ και εκείνοι θα συνεχίσουν να είναι άτιτλοι σε πανικό.

Πραγματικά απορώ πως με όλες αυτές τις προκλητικές αποφάσεις υπέρ τους, που συνιστούν αλλοίωση πρωταθλήματος, συνεχίζουν και παραπονιούνται μετά από κάθε ήττα. Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν να πουν στην επόμενη ήττα τους σε λίγες μέρες.

Μπορεί να κάνουν ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη. Χρόνια πολλά σε όλους''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ