ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: ''Θα σηκωθώ να φύγω!''

Γιαννακόπουλος: ''Θα σηκωθώ να φύγω!''

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος απ' όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του μπάσκετ και έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του ότι σκέφτεται να αποχωρήσει οριστικά από τον αθλητισμό!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ωστόσο παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα, ο πρώην ιδιοκτήτης των ''πράσινων'' έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του: ''Νιώθω αηδιασμένος απ' όσα βλέπω, στην επόμενη απόφαση εις βάρος του Παναθηναϊκού θα σηκωθώ να φύγω από τον αθλητισμό''.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν αξίζει τον κόπο να επενδύει σε κάτι. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη ο Αθλητικός δικαστής επέβαλλε ποινή 10 μηνών και πρόστιμο 64 χιλιάδων ευρώ στον πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την παρουσία του στον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαλλάχθηκε από τον Αθλητικό δικαστή επειδή ανακάλεσε τις δηλώσεις που είχε κάνει στην media day του Ολυμπιακού για την έναρξη της φετινής Euroleague, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" ουδέποτε επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε η σχετική ανάκληση.

''Το θέμα για εμάς δεν έχει κλείσει''

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απαλλαγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Γιώργου Αγγελόπουλου από τον Αθλητικό Δικαστή.

''Την ίδια στιγμή που η διαδικασία εξόντωσης και οικονομικής αιμορραγίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καλά κρατούν, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να απολαμβάνει πρωτοφανή προνόμια προστασίας και ατιμωρησίας από τις αρμόδιες Αρχές.

Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της φαρσοκωμωδίας διαδραματίστηκε το τελευταίο 24ωρο… Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατόπιν της προκλητικής αδιαφορίας που είχε επιδείξει στην απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ την 18η Νοεμβρίου του 2014 που τον καλούσε να ανακαλέσει τις δημόσιες δυσμενείς κρίσεις του της 1η Οκτωβρίου 2014, κλήθηκε εκ νέου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη μη συμμόρφωσή του στην απόφαση.

Την Τρίτη 23/12/2014 ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέρεται να ανακάλεσε στον Αθλητικό Δικαστή τα όσα είχε πει με αποτέλεσμα να απαλλαγεί όπως ενημερωθήκαμε από την απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ της 24ης Δεκεμβρίου του 2014.

Για εμάς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ανάκληση! Πουθενά δεν διαβάσαμε ή ακούσαμε δήλωση ανάκλησης ενώ παράλληλα η ΚΑΕ Ολυμπιακός (ανεπίσημα βέβαια) διαψεύδει διαρκώς ότι συνέβη κάτι τέτοιο στον Αθλητικό Δικαστή. Αυτό είναι εμφανές στον σημερινό Τύπο όπως και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Τα όσα απαράδεκτα και συκοφαντικά είχαν ειπωθεί μπροστά σε πλήθος δημοσιογράφων, καμερών και εκατομμυρίων τηλεθεατών και ακροατών την 1η Οκτωβρίου 2014 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανακληθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ουδέποτε αποδέχθηκε ότι έγινε ανάκληση, ουδέποτε γνωστοποίησε ότι υπήρξε ανάκληση κι αυτό δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Με την διαμορφωθείσα κατάσταση παραχωρείται ακόμη περισσότερο «έδαφος» στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ώστε να εξακολουθήσουν τις προσβολές, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη, δυναμιτίζοντας διαρκώς το κλίμα. Γιατί να μην το κάνουν από τη στιγμή που απολαμβάνουν μοναδικών προνομίων προστασίας και ατιμωρησίας;

Απαιτούμε άμεσα από το ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ αλλά και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξουν τα δέοντα και να υπάρξει δημόσια δήλωση ανάκλησης από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μέχρι να συμβεί αυτό, το θέμα για εμάς δεν θα έχει κλείσει''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ