ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τιμωρία τριών μηνών και για τους Αγγελόπουλους

Τιμωρία τριών μηνών και για τους Αγγελόπουλους
INTIME SPORTS

Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή. Συγκεκριμένα η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι τρεις μήνες αποκλεισμού για τις δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό. Πρόστιμο ακόμη στον Μπαρτζώκα και στην ΚΑΕ. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στο ΣΕΦ.

Πριν μερικές ημέρες ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα όσα είπε στη Δημόσια Τηλεόραση μετά τον 3ο τελικό. Ακολούθησε και νέα "καμπάνα" αυτή τη φορά με αποδέκτες τους προέδρους του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό η δική τους τιμωρία είναι επίσης για τρεις μήνες, για τα όσα είπαν στους δημοσιογράφους, σχετικά με τη διαιτησία, αλλά και τους χαρακτηρισμούς τους για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και την ΚΕΔ.

Δείτε σε βίντεο τι είχαν δηλώσεις οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά το ματς της Κυριακής στο ΣΕΦ.

Στον Ολυμπιακό "βράζουν" με την απόφαση, καθώς θεωρούν ότι οι αρμόδιοι κρίνουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά, εξισώνοντας τη βαρύτητα των δηλώσεων τους, με αυτές του προέδρου της "πράσινης" ΚΑΕ. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι με πρόστιμο τιμωρήθηκε κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας (3.000 ευρώ) για τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Τέλος, στην ΚΑΕ επιβλήθηκε και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχει διεξαχθεί ένας πόλεμος ανακοινώσεων με τις δύο πλευρές να ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Αναλυτικά η ποινή του Αθλητικού Δικαστή:

1. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου καθώς και του προπονητή αυτής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκα, που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 30.000,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

3. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

4. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Μπαρτζώκα, προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

Τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ

Η τιμωρία της ΚΑΕ:

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη κροτίδων), πρόστιμο 2.200,00€,
β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων), πρόστιμο 2.200,00€,
γ) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ για κάθε μια, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200,00€,
δ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση πυροσβεστήρα στην φυσούνα), πρόστιμο 2.200,00€ και
ε) για κάθε συμπεριφορά βίας από φιλάθλους της ΚΑΕ στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια (1) αγωνιστική, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ