ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: ''Κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ!''

Γιαννακόπουλος: ''Κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ!''

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με γραπτή του δήλωση, κατηγόρησε τους Γιάννη Ανδριανό και Γιώργο Χαλβατζάκη ότι επιδιώκουν να δημιουργήσουν κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ κι έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ έχουν προκαλέσει την έντονη δυσφορία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω γραπτής δήλωσης φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Αποδέκτες του, αυτή τη φορά, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

''Οι υπό αντικατάσταση Ανδριανός και Χαλβατζάκης έχουν πάρει εργολαβία να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ.

Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδος. Το τμήμα που κάθε τέλος της χρονιάς τρέχουν να τιμήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του μπας και κλέψουν λίγο από την λάμψη του.

Τους ενημερώνω – υπενθυμίζω ότι έρχονται εκλογές σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα οι αποφάσεις τους δεν θα έχουν ισχύ ούτε στον θυρωρό της πολυκατοικίας τους''.

Νέα ποινή σε Γιαννακόπουλο

Στο μεταξύ, ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα διάρκειας δέκα μηνών καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 64.000 ευρώ, ''για νέα παράβαση της ποινής απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα''. Αναλυτικά:

1) Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας δέκα μηνών (10) μηνών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 9-11-2014 και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 64.000,00€, για τον ως άνω αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ