ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος: "Κανείς παίκτης μας στην Εθνική!"

Αγγελόπουλος: "Κανείς παίκτης μας στην Εθνική!"
INTIME SPORTS

Εξοργισμένοι με την διαιτησία παρουσιάστηκαν οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγο μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ. Τόνισαν πως κανείς παίκτης των ερυθρολεύκων δεν θα αγωνιστεί στην Εθνική. Τι είπαν για τον Βασιλακόπουλο.

Εξοργισμένοι με την διαιτησία παρουσιάστηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλου μετά το τέλος του αγώνα, με τον Γιώργο να αναφέρει πως κανείς από τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "H κατάσταση στην διαιτησία στην Ελλάδα είναι απαράδεκτη και αηδιαστική. Δεν πάει άλλο αυτή η τραγική κατάσταση. Eίμαστε αηδιασμένοι όλοι μας. Τόσο εγώ, όσο και ο Παναγιώτης, αλλά και ολόκληρη η ομάδα, από αυτά που είδαμε σήμερα. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, τα πάντα. Οι κύριοι Βασιλακόπουλος, Κορομηλάς και Ζαβλανός είναι οι υπεύθυνοι, οι οποίοι και καταστρέφουν τα πάντα στο ελληνικό μπάσκετ. Αυτή η κατάσταση δυστυχώς δεν αλλάζει".

Δείτε το video

Στη συνέχεια μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Από το 2009 είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης, έχουμε φέρει Ευρωπαϊκά τρόπαια στην Ελλάδα και εδώ θα πρέπει να κερδίσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου, οι οποίοι είναι οι ίδιοι διαιτητές οι οποίοι ήταν και πέρσι στον πρώτο τελικό. Ήταν και οι δύο σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κάνουν το παν για την... ομάδάρα του Παναθηναϊκού ώστε να κερδίσει. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Θα πάμε να παίξουμε το πέμπτο παιχνίδι μέσα στην σαπίλα των κληρώσεων της ΕΟΚ και της ΚΕΔ που είναι το ίδιο πράγμα, του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού. Θα πάμε να παλέψουμε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ξανά ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Πως να αντιδράσουμε; Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Έχετε σκεφτεί εσείς κάτι; Πείτε μας. Επειδή εδώ υπάρχουν και πολλές κάμερες δεν θα ήθελα να πω τι θα πρέπει να κάνουμε, γιατί θα μιλήσω με βαριές κουβέντες. Εσείς οι δημοσιογράφοι θα αντιδράσετε; Τα βλέπετε; Είδατε τι έγινε σήμερα; Εμείς τι άλλο να κάνουμε; Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι!

Ο κύριος Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα. Είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά, έχει θέματα. Τι το ψάχνετε; Εδώ έχει φτάσει στο σημείο να κάνει παρεμβάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική, επεμβαίνει με το έτσι θέλω στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και νομίζει ότι το ελληνικό μπάσκετ του ανήκει. Δεν του ανήκει όμως ούτε το ελληνικό μπάσκετ, ούτε και η εθνική ομάδα. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Και συνέχισε: " Μην τα μπερδεύετε τα θέματα με την Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει 10 διεθνείς, έχει πάρει δύο Ευρωπαϊκά τα τελευταία τρία χρόνια, έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά όλα αυτά δεν τα σέβονται. Η Εθνική είναι ανεξάρτητο θέμα. Αυτά που είναι να γίνουν, θα γίνουν με βάσει του νόμου (λόγω ότι δεν έχουν δοθεί ασφαλιστικές δικλίδες από την ΕΟΚ). Το ότι κανείς παίκτης από τον Ολυμπιακό δεν θα πάει στην Εθνική δεν έχει σχέση με αυτό. Κανείς μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού δεν θα πάει στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι οριστικό, τέλος! Άντε γειά!".

Ακολούθως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: "Έχουμε βγάλει ανακοινώσεις, τα έχουμε πει όλα!"

**Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο για την στάση τους, ύστερα από το τέλος των δηλώσεων τους, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όντας θυμωμένος, με την γροθιά του χτύπησε με δύναμη την πόρτα καθώς κατευθυνόταν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ