FORMULA 1

GP Ίμολα: Συγκρούστηκαν και τσακώθηκαν Ράσελ και Μπότας

GP Ίμολα: Συγκρούστηκαν και τσακώθηκαν Ράσελ και Μπότας
SKYSPORTS

Ο Βαλτέρι Μπότας και ο Τζορτζ Ράσελ είχαν μια σύγκρουση στη διάρκεια του grand prix της Ίμολα, με συνέπεια να τεθούν αμφότεροι νοκ άουτ και να επικρατήσει ένταση μεταξύ τους στη συνέχεια.

Επεισοδιακό ήταν το grand prix της Ίμολα, αφού οι Βαλτέρι Μπότας και Τζορτζ Ράσελ είχαν μία σύγκρουση στον 33ο γύρο, που τους έθεσε αμφότερους νοκ άουτ και οδήγησε σε κόκκινη σημαία για να μαζευτούν τα συντρίμμια των μονοθεσίων τους.

Ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes είχε την εσωτερική στην αριστερή στροφή, ωστόσο η κλίση τον ανάγκασε να κάνει λίγο δεξιά, την ώρα που ο Άγγλος πιλότος της Williams επιχειρούσε να τον προσπεράσει από την εξωτερική. Ωστόσο, ο Ράσελ είχε ένα σπινιάρισμα, πιθανόν επειδή πάτησε στο γρασίδι, με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο και να υπάρξει επαφή των δύο μονοθεσίων.

Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο προέκυψαν αρκετά νεύρα, με τον Ράσελ να πηγαίνει στο μονοθέσιο του Μπότας και να του ζητάει το λόγο. Ο Φινλανδός έκανε μια χειρονομία στον αντίπαλό του κι ο Ράσελ απάντησε με ένα... χαστούκι, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα!


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ