FORMULA 1

Ξανά στην κόντρα Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ

Ξανά στην κόντρα Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ

Οι δηλώσεις του Ρόσμπεργκ εκνεύρισαν τον Χάμιλτον και η ενδοοικογενειακή κόντρα στην Mercedes συνεχίζεται. Ικανοποιημένος ο Φέτελ από την 3η θέση.

"Δυσκόλεψε πολύ τον αγώνα μου στη μέση του Grand Prix. Το καλύτερο γι' αυτόν θα ήταν να δώσει το δικαίωμα στον Φέτελ για να με αναγκάσει να κάνω ένα πρόωρο πιτ στοπ.

Έτσι δεν θα μπορούσα να τον απειλήσω στον υπόλοιπο αγώνα. Αυτό με ενόχλησε πολύ, γιατί ο Λιούις πήγαινε πολύ αργά. Παραδέχθηκε πως σκεφτόταν μόνο τι θα κάνει ο ίδιος... Αυτό τα λέει όλα και με εκνευρίζει".

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Νίκο Ρόσμπεργκ που εκνεύρισαν τον Λούις Χάμιλτον, καθώς ο Γερμανός πιλότος της Mercedes άφηνε σαφείς αιχμές για τον τρόπο που λειτούργησε ο Βρετανός ομόσταβλος του, με την κόντρα τους να συνεχίζεται.

"Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Δεν κοιτούσα καν τους καθρέφτες μου και δεν έσπρωχνα τον Νίκο πάνω στον Φέτελ. Αν ήθελε να πλησιάσει και να με προσπεράσει, θα μπορούσε να το κάνει. Όμως ήταν συνέχεια 4-5 δευτερόλεπτα πίσω μου.

Δεν πλησίασε ποτέ αρκετά κοντά και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά του. Εγώ έκανα ό,τι μου ζήτησε η ομάδα", ανέφερε από την πλευρά του ο Χάμιλτον, που ήταν φανερά δυσαρεστημένος από τις δηλώσεις του Ρόσμπεργκ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κούρσα:

"Ήταν ένας καλός αγώνας. Ήμασταν κοντά στις Mercedes με τη μαλακή γόμα, αλλά με τη σκληρή ήταν πιο γρήγοροι από μας.

Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αφού τρεις θέσεις στο πόντιουμ είναι σίγουρα κάτι καλό. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και να πλησιάσουμε κι άλλο τις Mercedes".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ