FORMULA 1

Tο ντεμπούτο του Ραϊκόνεν

Tο ντεμπούτο του Ραϊκόνεν
Ραϊκόνεν

Ο Κίμι Ραϊκόνεν έκανε σήμερα το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με το μονοθέσιο της Ferrari

Πενήντα περίπου οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στην περιοχή των δοκιμαστικών για να χειροκροτήσουν το νέο οδηγο της "σκουντερία", την ώρα που οδηγούσε το μονοθέσιο του ανθρώπου που λάτρεψαν όσο κανένα και ποτέ, του μέγιστου Μίκαελ Σουμάχερ.
Η "σκουντερία" προγραμμάτιζε οι δοκιμές να γίνουν πιο κοντά στην έδρα της ομάδας στο Μούτζελο, αλλά η πρόγνωση για κακές καιρικές συνθήκες προκάλεσαν αυτήν την αλλαγή στις δοκιμές, οι οποίες θα διαρκέσουν τρεις ημέρες.

Ο Φινλανδός πιλότος δήλωσε:

"Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές αν και θα προτιμούσα να είχα τρέξει περισσότερους γύρους σε στεγνό οδόστρωμα. Ήταν όμορφα, ήμουν ενθουσιασμένος και ένιωθα πολύ ωραία που έμπεινα σε μονοθέσιο ξανά."

Ο Ραϊκόνεν έτρεξε με την περσινή Ferrari, την 248 F1, 39 γύρους με ταχύτερο χρόνο 1.15.166, ενώ ο έταιρος πιλότος, ο Βραζιλιάνος Φελίπε Μάσα, νικητής δύο Γκραν Πρι πέρσι, οδηγώντας το καινούριο αυτοκίνητο , είχε ταχύτερο γύρο 1.14.493.

Ο Ραϊκόνεν που ελπίζει να οδηγήσει το καινούριο μονοθέσιο την επόμενη εβδομάδα τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στην Ferrari και την McLaren.

*Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 18 Μαρτίου στην Αυστραλία.













TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ