FORMULA 1

Το "αντίο" του Αλόνσο στον Μάσα

Το "αντίο" του Αλόνσο στον Μάσα

Ο Φερνάντο Αλόνσο κατέφυγε στο Twitter, προκειμένου να ευχηθεί ό,τι καλύτερο στον Φελίπε Μάσα που δεν θα συνεχίσει στη Ferrari.

Ο Φελίπε Μάσα βοήθησε επανειλημμένως τον Φερνάντο Αλόνσο κατά τη συνύπαρξη τους στη Ferrari. Με τον επόμενο τιμέιτ του δεν θα έχει την ίδια τύχη.

Ο Ισπανός κατέφυγε στο Twitter για να ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην υπόλοιπη καριέρα του Βραζιλιάνου, ενώ του θύμισε πως υπάρχουν ακόμα επτά αγώνες για να... διασκεδάσουν μαζί.

" Κάθε επιτυχία για τα επόμενα χρόνια! Θα είσαι ένας δύσκολος αντίπαλος! Σπουδαίος τιμέιτ! Μας περιμένουν ακόμα επτά Grand Prix για να διασκεδάσουμε", έγραψε ο Αλόνσο για τον επί τέσσερα χρόνια τιμέιτ του, ενώ "έδεσε" και μια σειρά φωτογραφιών μαζί με τον Μάσα σε ευτυχισμένες στιγμές.

Ο Μάσα ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (10/9) πως δεν θα βρίσκεται στη Ferrari το 2014 σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε αυθόρμητη, μακριά από αυτό που ήθελε η Scuderia.

Mένει να δούμε αν ο Αλόνσο θα καλωσορίσει τον Κίμι Ράικονεν πίσω στη Ferrari. Το παρακάτω είναι στιγμιότυπο από το βάθρο στο Μοντμελό.

Το "αντίο" του Αλόνσο στον Μάσα
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ