FORMULA 1

Το αμαρτωλό μυστικό του Γουέμπερ

PERTH, AUSTRALIA - NOVEMBER 28:  Mark Webber of RedBull prepares for his drive during the Festival of Speed at Wanneroo Raceway on November 28, 2010 in Perth, Australia.  (Photo by Paul Kane/Getty Images)
PERTH, AUSTRALIA - NOVEMBER 28: Mark Webber of RedBull prepares for his drive during the Festival of Speed at Wanneroo Raceway on November 28, 2010 in Perth, Australia. (Photo by Paul Kane/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μαρκ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι έτρεχε με σπασμένο ώμο στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της χρονιάς, δίχως να το γνωρίζει η ομάδα του.

Είναι σίγουρο ότι η Red Bull δεν θα αφήσει ξανά τον Μαρκ Γουέμπερ να πλησιάσει ποδήλατο! Ο Αυστραλός διεκδικητής του τίτλου αποκάλυψε ότι αγωνίστηκε στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της χρονιάς με σπασμένο ώμο.

Ο Γουέμπερ έγραψε στην αυτοβιογραφία του, που κυκλοφορεί ήδη στην Αυστραλία, ότι έπεσε από ένα ποδήλατο mountain λίγες μέρες μετά το Grand Prix της Σιγκαπούρης. Την περίοδο που ήταν μπροστά στη βαθμολογία των οδηγών.

" Την Κυριακή πριν από το ιαπωνικό Grand Prix, ανέβηκα στο mountain bike για πρώτη φορά μετά το ατύχημα στην Τασμανία στο τέλος του 2008 (σ.σ. τότε είχε υποστεί ξανά κάταγμα στον ώμο και το έκρυψε από την ομάδα του). Έκανα ποδήλατο με έναν καλό μου φίλο, όταν έπεσε μπροστά μου. Δεν είχα χώρο για να κινηθώ και έτσι έπεσα πάνω του. Υπέστη αυτό που λένε το κάταγμα του σκιέρ, στον δεξί ώμο", έγραψε ο Γουέμπερ που έκρυψε την αλήθεια από τον αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, ενώ αποκάλυψε το μυστικό του στο φυσιοθεραπευτή του και το γιατρό της FIA.

" Η Σουζούκα είναι μια σκληρή πίστα, οπότε ήταν ευλογία που ο γιαπωνέζικος καιρός (σ.σ. δεν έγιναν οι κατατακτήριες δοκιμές) μου έδωσε ένα ρεπό το Σάββατο και επίσης με ανακούφισε μια ένεση πριν τον αγώνα. Στο τέλος τα πήγαμε καλά".

Στον επόμενο αγώνα είχε έξοδο στην Κορέα, ενώ στους δύο τελευταίους αγώνες δεν κατάφερε να νικήσει τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γουέμπερ ξεκαθάρισε ότι δεν έχασε τον τίτλο εξαιτίας του τραυματισμού του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ