FORMULA 1

Συνεχίζεται η διαμάχη

Συνεχίζεται η διαμάχη
χαμιλτον

Συνέχεια στην ατέρμονη σχέση των Λουίς Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο έδωσε με δηλώσεις του ο Άγγλος οδηγός της ΜακΛάρεν

Οι δηλώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την ρήξη των σχέσεων μεταξύ του Αλόνσο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ρον Ντένις.
" Μετά από ότι έγινε (το σκάνδαλο για την κατασκοπεία απόρριτων τεχνικών ζητημάτων της Φεράρι) όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει ποιοί είναι οι σωστοί άνθρωποι μέσα στην ομάδα και ποιους θα πρέπει να στηρίζουν", τόνισε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Λούις Χάμιλτον.

Ο Ισπανός οδηγός είχε έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Ρον Ντένις μετά το Ουγγρικό Γκραν-Πρι τον περασμένο Αύγουστο, καθώς αμφισβητήθηκε ο αρχηγικός του ρόλος στην ομάδα.

Ο Ισπανός, δις Παγκόσμιος πρωταθλητής, απείλησε τότε με αποκάλυψη για τα περιβόητα e-mail που περιείχαν πληροφορίες για αγωνιστικά θέματα της Φεράρι στην "FIA". Ο Αλόνσο αποτραβήχτηκε από τις αποκαλύψεις, ωστόσο το σκάνδαλο είχε φθάσει στα αυτιά του προέδρου της "FIA" Μαξ Μόσλει, που είχε ως αποτέλεσμα τον μηδενισμό της ΜακΛάρεν από το πρωτάθλημα κατασκευαστών και πρόστιμο 49.2 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Χάμιλτον θεωρεί ότι ο Αλόνσο έχει κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τρεις αγώνες συμπεριλαμβανομένου και της Ιαπωνίας πριν την λήξη της σεζόν.

" Όταν έχεις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι, θέλεις να κάνεις πάντα το καλύτερο δυνατό ώστε να αποδείξεις ότι είσαι ισότιμο μέλος της ομάδας. Στην περίπτωση με τον Αλόνσο εγώ είμαι ρούκι και αυτός παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ηγέτης της ομάδας, αλλά εγώ έχω κερδίσει περισσότερο σεβασμό.

Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα τίμια. Δεν έχω πλησιάσει τα ανώτερα στελέχη της ομάδας, ώστε να κερδίσω την εύνοια τους έναντι του Αλόνσο. Δεν το έχω κάνει σε καμία ομάδα ζητώντας καλύτερη μεταχείριση. Το καλύτερο συναίσθημα είναι όταν έχεις κερδίσει κάποιον με ταλέντο με τα ίδια όπλα και τις ίδιες ευκαιρίες. Πολλές φορές η άποψη μας για κάποιον απέχει πολύ από αυτή που αποκομίζεις με το πέρασμα του χρόνου"

, τόνισε ο Χάμιλτον κλείνοντας ένα ακόμα κεφάλαιο της διαμάχης των δύο οδηγών.








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ