MOTOGP

Στον Ρόσι δεν αρέσουν οι τρούφες

Στον Ρόσι δεν αρέσουν οι τρούφες
Ρόσι

Οι δικηγόροι του Βαλεντίνο Ρόσι απειλούν με μήνυση φεστιβάλ τρούφας στο Πέζαρο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", η νομική εταιρεία "Ποντρίνι και Πενεντέτι" που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή απείλησε τη "Mostra Nazionale del Tartufo Bianco" δηλαδή το εθνικό φεστιβάλ λευκής τρούφας στο Σαντ Άντζελο στο Βάντο (Πέζαρο) να μη χρησιμοποιεί τον αριθμό "46" παρότι το φεστιβάλ τρούφας γιορτάζει φέτος τα 46 χρόνια του!
Βέβαια το logo του φεστιβάλ, ακόμα και το κίτρινο χρώμα που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι το Σαντ Άντζελο θυμίζει Ρόσι, αλλά δεν σηκώνει και μήνυση! Θα μπορούσαν να καλέσουν τον Ιταλό στο φεστιβάλ μιας και η πόλη του η Ταβούλια βρίσκεται κοντά στο Πέζαρο ή να του στείλουν μισό κιλό τρούφες στο σπίτι.



Ο δήμαρχος της πόλης Σετίμιο Μπράβο σχολίασε " είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι από αυτή τη συμπεριφορά. Δεν αντιγράψαμε τίποτα. Γιορτάζουμε την 46η επέτειο του θεσμού και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε αυτό τον αριθμό. Έπρεπε να σκεφτούμε ότι ο Βαλεντινο Ρόσι έχει αγοράσει αυτό τον αριθμό σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν μπορεί κανένας να τον χρησιμοποιήσει".

Ο κ. Μπράβο πρόσθεσε " λυπάμαι πολύ για τον κ. Ρόσι, αλλά οι δικηγόροι του τον κάνουν να φαίνεται κακό. Επικοινωνήσαμε με τον πατέρα του κ.Ρόσι, Γκρατσιάνο που μας είπε ότι όλα είναι εντάξει, ωστόσο ένας από τους δικηγόρους του μας ενημέρωσε ότι ο Γκρατσιάνο Ρόσι δεν έχει καμία δικαιοδοσία και μας συνέστησαν να αφαιρέσουμε το "46". Εμείς θα το κρατήσουμε μέχρι το τέλος του φεστιβάλ".

Η ίδια η νομική εταιρεία πάλι είχε απειλήσει τον ίδιο τον Ρόσι ότι θα του έκανε αγωγή αν δεν εξοφλούσε το χρέος του προς αυτή.








TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ