ΡΑΛΙ

Στο 79ο ράλι Μόντε Κάρλο ο Κούμπιτσα

Στο 79ο ράλι Μόντε Κάρλο ο Κούμπιτσα

Το Μόντε Κάρλο θα γιορτάσει φέτος τα 100 χρόνια από τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα και ο πιλότος της Formula 1, Ρόμπερτ Κούμπιτσα δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαμπερό γεγονός, που θα συμμετέχει και ο "δικός μας", Δημήτρης Αμαξόπουλος.

Η αγάπη του Πολωνού πιλότου της Renault για το ράλι Μόντε Κάρλο είναι γνωστή. Ο Κούμπιτσα και πέρυσι είχε παραβρεθεί στο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά φέτος το συγκεκριμένο event είναι ξεχωριστό μιας και θα γιορτάσει 100 χρόνια "ζωής".

Οι διοργανωτές δέχθηκαν 305 αιτήσεις, αλλά έγιναν δεχτές μόνο οι 100, μεταξύ των οποίων και αυτή του Έλληνα Δημήτρη Αμαξόπουλου, ο οποίος θα τρέξει με Citroen DS3 το διάστημα διεξαγωγής του αγώνα 19-22/1.

Όσον αφορά τον Κούμπιτσα, η συμμετοχή του έχει γίνει ήδη δεχτή, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα τρέξει με Renault Clio S1600 ή Clio R3.

Εκτός από τον Κούμπιτσα, θα συμμετέχουν κι άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Πέτερ Σόλμπεργκ που θα τρέξει με Peugeot.

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ θα απουσιάζει, ωστόσο, ο συνοδηγός του Ντάνιελ Ελένα θα είναι εκεί και μάλιστα θα πάρει την θέση οδηγού στο Citroen C2.

TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ