WRC

Skoda Motorsport - S2000 Rally

Skoda Motorsport - S2000 Rally
New Image

Η αγωνιστική δράση της Skoda Motorsport συνεχίζεται με το νέο rally car που θα ανήκει στη κατηγορία S2000

Το S2000 rally car θα βασίζεται στη νέα Fabia και το λανσάρισμα του θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2007.

Η πολύχρονη ιστορία της Skoda στο μηχανοκίνητο αθλητισμό πρόκειται να συνεχισθεί στο rally sport. Η διοίκηση της SkodaAuto ενέκρινε το πλάνο ανάπτυξης του νέου rally car που θα βασίζεται στη νέα Fabia και πρόκειται να λανσαριστεί στις αρχές του νέου έτους.

Το έτος 2007 θα είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη και δοκιμή του νέου αυτοκινήτου της Skoda που θα ανήκει στην κατηγορία S2000 η οποία αναμένεται να είναι η πιο ελκυστική κατηγορία στο τομέα του rally τα προσεχή έτη.

Στόχος της SkodaAuto είναι η ανάπτυξη ενός αυτοκινήτου που θα είναι διαθέσιμο για περισσότερες ομάδες ή για νέους ταλαντούχους οδηγούς τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Σε περιπτώσεις που αυτοκίνητα WRC θα εξαιρούνται στο μέλλον από τους εθνικούς διαγωνισμούς rally η Fabia S2000 θα αποτελεί μία σπουδαία εναλλακτική σε πελάτες ανά το κόσμο.

Τέλος, η SkodaAuto θα ήθελε να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα της με επικεφαλή τον Jan Kopecky να συμμετάσχει στο World Rally Championship 2007 με τη Fabia WRC. Λεπτομέρειες θα δοθούν σε επόμενο στάδιο μιας και η εν λόγω συνεργασία είναι υπό διαπραγμάτευση.









TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ