MOTOGP

Σκέφτεται το WRC ο Ρόσι

Σκέφτεται το WRC ο Ρόσι
New Image

Μπορεί το όνομά του να... έπαιξε έντονα στο παρελθόν για τη Ferrari, ωστόσο ο Βαλεντίνο Ρόσι ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι

O κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του WRC, Ντέιβιντ Ρίτσαρντς δήλωσε πάνω σε αυτό το θέμα. "Θα ήταν 100% καλός για το WRC", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρίτσαρντς με δηλώσεις του στο βρετανικό περιοδικό "Autosport" ενόψει του ράλι, το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο τριήμερο στη Νέα Ζηλανδία, όπου ο 27χρονος Ιταλός θα λάβει μέρος με ένα ιδιωτικό Subaru.

νας από τους στόχους που έχει κατά νου, όταν σταματήσει τους αγώνες μοτοσικλέτας, είναι να λάβει για μερικές σεζόν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε με ενδιαφέρον και το παρακολουθούμε".

Τα τελευταία χρόνια ο Ρόσι κυριαρχεί στους αγώνες μοτοσικλέτας, ωστόσο έχασε εφέτος το στέμμα του στο MotoGP από τον Αμερικανό Νίκι Χέιντεν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόσι έχει λάβει μέρος σε άλλον έναν αγώνα του WRC, όταν οδήγησε ένα Πεζό για λογαριασμό ιδιωτικής ομάδας στη Βρετανία το 2002.

" Πρέπει να αρχίσω αργά και να γίνω καλύτερος. Θέλω να καταλάβω ένα πραγματικό ράλι WRC, όταν σταματήσω από τους αγώνες μοτοσικλέτας" δήλωσε ο Ιταλός σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στη Νέα Ζηλανδία και συμπλήρωσε:

" Πρέπει να μάθω εάν μου αρέσει και έχω καλές δυνατότητες για το μέλλον. Οι αγώνες ράλι είναι το σπουδαιότερο πάθος μου μετά τη μοτοσικλέτα, επειδή κι ο πατέρας μου ασχολήθηκε πολύ με το ράλι, αφού σταμάτησε από τις μηχανές. Το ράλι είναι ο πιο σκληρός δρόμος στα αυτοκίνητα. Είμαι πολύ πιο γρήγορος στην πίστα, αλλά πρέπει να αποφασίσω. Τώρα δεν ξέρω, είναι ένας εντελώς άλλος κόσμος".







TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ