MOTOGP

Ρόσι: "Η Ιντιανάπολις δεν είναι η αγαπημένη μου πίστα"

Ρόσι: "Η Ιντιανάπολις δεν είναι η αγαπημένη μου πίστα"

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για τον επικείμενο αγώνα στην πίστα της Ιντιανάπολις και είπε πως δεν είναι η αγαπημένη του, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μίλησε και ο Μαρκ Μάρκεθ.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία, Βαλεντίνο Ρόσι, αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος στην πίστα της Ιντιανάπολις και είπε πως δεν είναι η αγαπημένη του πίστα, αλλά ελπίζει να είναι ανταγωνιστικός και να τα πάει καλά.

Ο "γιατρός" έχει πέντε βάθρα στους πρώτους εννιά αγώνες του πρωταθλήματος και αρχικά είπε πως " αυτό το διάλειμμα ήταν πολύ σημαντικό, ήμουν σε θέση να ξεκουραστώ για να ξεκινήσω το δεύτερο μέρος της χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο. Οι προσεχείς αγώνες δεν θα είναι εύκολοι επειδή θα πάμε σε πίστες που είναι δύσκολες για εμένα".

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha συνέχισε: "Η Ιντιανάπολις δεν είναι η αγαπημένη μου πίστα, αλλά άλλαξαν την άσφαλτο λίγο, οπότε θα δούμε. Ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εκεί αλλά και σε όλο το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος".

Μάρκεθ: "Είμαι έτοιμος για το δεύτερο μισό της σεζόν"

Δηλώσεις έκανε και ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής μέχρι στιγμής, με τον Ισπανό αναβάτη της Repsol Honda και νυν κάτοχο του τίτλου να μετράει εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες, πηγαίνοντας για να συνεχίσει το απόλυτο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Ήταν ένα σπουδαίο καλοκαιρινό διάλειμμα, που συνδυάζει μερικό χρόνο για να φορτίσω τις μπαταρίες και επίσης να προπονηθώ ώστε να βεβαιωθώ ότι είμαι έτοιμος για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Είχα χρόνο για να σκεφτώ τους εννιά πρώτους αγώνες και τώρα είμαι πραγματικά πρόθυμος να βρεθώ ξανά στη μοτοσικλέτα στην Ιντιανάπολις".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ