ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Ράλλυ Ακρόπολις: Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός του αγώνα

Στιγμιότυπο από το Ράλλυ Ακρόπολις
Στιγμιότυπο από το Ράλλυ Ακρόπολις EUROKINISSI

Σε φουλ ρυθμούς πραγματοποιούνται οι προετοιμασίες για να ολοκληρωθεί το παζλ του Ράλλυ Ακρόπολις εφόσον αυτό αναπληρώσει κάποιο αγώνα στο καλεντάρι του WRC.

Όλες οι απαραίτητες διεργασίες για το φάκελο του Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι άνθρωποι της Επιτροπής του αγώνα θέλουν να είναι έτοιμοι εφόσον κληθούν να αντικαταστήσουν κάποιον αγώνα στο καλεντάρι του WRC.

Ήδη, οι ενδιαφερόμενες Περιφέρειες έχουν ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις προκειμένου να διεκδικήσουν την φιλοξενία του αγώνα, γεγονός που δεικνύει τη σημασία του αγώνα στην οικονομία και στην φήμη της κάθε περιοχής.

Από την πλευρά της, η Επιτροπή έχοντας κάνει αναγνώριση ειδικών διαδρομών τόσο στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας όσο και σε αυτήν της Πελοποννήσου, συγκροτεί ταχύτατα τον σχετικό φάκελο, ώστε να υπάρχουν όλα τα δεδομένα τη στιγμή που θα ληφθεί η απόφαση.

Βασικός στόχος όλων παραμένει η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και σε δεύτερο χρόνο η επιλογή της περιοχής που θα φιλοξενηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, βαρύνουσα σημασία στην τελική απόφαση θα έχει η άποψη των ανθρώπων της FIA και του WRC Promoter, που αναμένονται προσεχώς στην Ελλάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ