MOTOGP

Πρωταθλητής ο Μάρκεθ στο Μοτέγκι

Πρωταθλητής ο Μάρκεθ στο Μοτέγκι
GOLD & GOOSE/RED BULL CONTENT POOL

Στο χέρι του είναι να κατακτήσει ο Μαρκ Μάρκεθ το δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του την Κυριακή (12/10, 08.05) στο ιαπωνικό Grand Prix στο Μοτέγκι.

Φέτος ο Μαρκ Μάρκεθ δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι το τελευταίο Grand Prix στη Βαλένθια για να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP.

Mπορεί να φορέσει για δεύτερη φορά το στέμμα την Κυριακή (12/10, 08.05) στο Grand Prix Ιαπωνίας, στην πίστα που έχει χτίσει η Honda στο Μοτέγκι.

Εντός έδρας λοιπόν ο Μάρκεθ θα διεκδικήσει την 12η νίκη του φέτος για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μικ Ντούχαν και να γίνει ο δεύτερος Ισπανός με δύο τίτλους στη μεγάλη κατηγορία μετά τον Μαρκ Μάρκεθ.

Ας δούμε τα εννιά σενάρια που θα στέψουν πρωταθλητή τον Μάρκεθ:

1.Να πάρει τη νίκη.

2.Να τερματίσει δεύτερος ή τρίτος, μπροστά από τον Πεδρόσα και τον Ρόσι.

3.Να τερματίσει τέταρτος, μπροστά από τον Πεδρόσα με τον Ρόσι να είναι στην τρίτη ή σε χαμηλότερη θέση.

4.Να τερματίσει πέμπτος, μπροστά από τον Πεδρόσα με τον Ρόσι να είναι στην τέταρτη ή σε χαμηλότερη θέση.

5.Να τερματίσει έκτος, μπροστά από τον Πεδρόσα με τον Ρόσι να είναι στην τέταρτη ή σε χαμηλότερη θέση.

6.Να τερματίσει έβδομος, μπροστά από τον Πεδρόσα με τον Ρόσι να είναι στην πέμπτη ή σε χαμηλότερη θέση και ο Λορένθο να μην αναδειχθεί νικητής.

7.Να τερματίσει σε μια από τις θέσεις 8-11, μπροστά από τον Πεδρόσα, με τον Ρόσι να μη βρίσκεται περισσότερες από τρεις θέσεις μπροστά και ο Λορένθο να μην αναδειχθεί νικητής.

8.Να τερματίσει σε μια από τις θέσεις 12-15, μπροστά από τον Πεδρόσα, με τον Ρόσι να μη βρίσκεται περισσότερες από τρεις θέσεις μπροστά και ο Λορένθο να μην είναι ούτε πρώτος ή δεύτερος.

9.Να μην βαθμολογηθεί ο ίδιος και ο Πεδρόσα με τον Ρόσι να είναι 13ος ή σε χαμηλότερη θέση και ο Λορένθο να μην ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Βαθμολογία οδηγών

1.Μάρκεθ 292β.

2.Πεδρόσα 217

3.Ρόσι 214

4.Λορένθο 202

5.Ντοβιτσιόζο 142

6.Α.Εσπαργαρό 112

7.Π.Εσπαργαρό 108

8.Ιανόνε 92

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ