FORMULA 1

Πιερ Γκασλί: Τα εκατοστά της διαφοράς ανάμεσα στον θρίαμβο και την καταστροφή

AlphaTauri driver Pierre Gasly of France gets out of his car during the Formula One Grand Prix of Tuscany, at the Mugello circuit in Scarperia, Italy, Sunday, Sept. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno, Pool)
AlphaTauri driver Pierre Gasly of France gets out of his car during the Formula One Grand Prix of Tuscany, at the Mugello circuit in Scarperia, Italy, Sunday, Sept. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno, Pool) AP PHOTO/LUCA BRUNO, POOL

Από την πρώτη νίκη στη Formula 1 στην καταστροφή και την εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο, ο Πιερ Γκασλί τα έζησε όλα σε μια βδομάδα. Τα εκατοστά που καθόρισαν τα πάντα σε Μόντσα και Μουτζέλο.

Πριν από μία βδομάδα, ο Πιερ Γκασλί είδε πρώτος την καρό σημαία στη Μόντσα, για να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην πρώτη θέση του podium. Για λίγα εκατοστά, γλίτωσε στην εκκίνηση και πανηγύρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, σε μια κούρσα που είχε αρκετές εγκαταλείψεις και μία κόκκινη σημαία.

Λίγες μέρες αργότερα όμως στο Μουτζέλο, δεν ήταν εξίσου τυχερός. Υποχρεώθηκε σε εγκατάλειψη στον πρώτο κιόλας γύρο, βλέποντας τον αγώνα του να καταστρέφεται για λίγα εκατοστά.

AP Photo/Luca Bruno, Pool

Η Formula 1 εστίασε στο πώς κάποια ελάχιστα εκατοστά διαχωρίζουν την επιτυχία από την αποτυχία, τη δυνατότητα διεκδίκησης της νίκης από την πρόωρη εγκατάλειψη.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ