FORMULA 1

Πέρες: "Μου ζήτησαν να φροντίσω τον Αλόνσο"

Πέρες: "Μου ζήτησαν να φροντίσω τον Αλόνσο"

Ο Σέρχιο Πέρες υποστήριξε πως την εποχή που διαπραγματευτόταν με τη Ferrari, η Scuderia του ζητούσε να προστατεύσει τον Φερνάντο Αλόνσο εντός πίστας.

Μια δήλωση που βάζει φωτιές έκανε ο Σέρχιο Πέρες σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας "Marca".

Ο Μεξικανός οδηγός της McLaren ρωτήθηκε αν αισθάνεται κάποια διαφορά όταν βλέπει να βρίσκεται πίσω του ο Σεμπάστιαν Φέτελ ή ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο πρώην οδηγός της Sauber για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Ferrari στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς και διαδέχθηκε τον Λιούις Χάμιλτον στη McLaren, έδωσε μια ενδιαφέρουσα απάντηση σε μια "ακίνδυνη" ερώτηση.

" Στην περίπτωση μου όχι (δεν υπάρχει διαφορά). Δεν ξεχωρίζω κανέναν από τους δύο. Πέρυσι και κατά την επικοινωνία μου με τη Ferrari, μου ζήτησαν αρκετές φορές να φροντίσω τον Αλόνσο, αλλά δεν γνωρίζω αν ζήτησαν το ίδιο από ολόκληρο το γκριντ!".

Δεν αισθάνεται άσχημα για τη χαμένη ευκαιρία της Ferrari, το αντίθετο: " Με οδήγησε σε ένα καλύτερο μέρος. Είμαι ευτυχισμένος στη McLaren. Ελπίζω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια, ίσως για ολόκληρη την καριέρα μου".

Στην προσπάθεια του αυτή ίσως να τον βοηθήσει αν αναλάβει ο χορηγός του, η Telmex τη βασική χορηγία στη McLaren την επόμενη χρονιά, κάτι που ευχήθηκε και ο ίδιος να γίνει.

Λογικά, θα υπάρξει διάψευση τόσο από τον Πέρες, όσο και από τη Ferrari, αν και είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς την αξιοπιστία της "Marca".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ