FORMULA 1

Ο Ραϊκόνεν έπιασε την καλή

Ο Ραϊκόνεν έπιασε την καλή
Ραϊκόνεν+σύζυγος

Ο Φινλανδός θα διαδεχθεί τον Μίκαελ Σουμάχερ στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων οδηγών του σπορ

Ο 27χρονος Φινλανδός οδηγός απολαμβάνει την αφθονία των χρημάτων που υπάρχουν στην ιταλική ομάδα και θα έχει τη δυνατότητα να πάρει πολλά ακριβά δώρα στην πανέμορφη σύζυγο του.

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα "Bilck" ο Ραϊκόνεν θα εισπράξει το 2007 ένα εκατομμύριο δολλάρια την εβδομάδα, δηλαδή 51 εκατομμύρια δολλάρια ετησίως.

Αυτό το νούμερο είναι αρκετό για να τον φέρει στην πρώτη θέση με τους καλύτερα αμοιβόμενους οδηγούς. Βρίσκεται μπροστά από τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο, που τα συμμαζεμένα οικονομικά της McLaren, θα του δώσουν 35 εκατομμύρια δολλάρια.

Ακολουθούν ο Ραλφ Σουμάχερ και ο Τζένσον Μπάτον με ετήσιες αποδοχές που κυμαίνονται γύρω στα 16 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα και ο Φελίπε Μάσα θα πάρουν δέκα εκατομμύρια δολλάρια.

Οι "μικροί" Ρόμπερτ Κούμπιτσα, Λιούις Χάμιλτον και Χάικι Κοβαλάινεν θα εισπράξουν 2.8 εκατομμύρια δολλάρια, όμως θα βγάλουν πολύ περισσότερα τα επόμενα χρόνια.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, η περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 800 εκατομμύρια δολλάρια, θα πρέπει να αρκεστεί σε πολύ λιγότερα χρήματα το 2007, αφού χάνει τον παχυλό μισθό της Ferrari και θα περιοριστεί σε δέκα εκατομμύρια δολλάρια.









TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ