ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για το ποδήλατο από το Ράλλυ Ακρόπολις

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για το ποδήλατο από το Ράλλυ Ακρόπολις

Ένας διαγωνισμός, ένα ποδήλατο, 5993 συμμετοχές και ένας τυχερός. Ο Πάρης Γερμανάκος κληρώθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες και από την Τρίτη (8/4) έχει στην κατοχή του, ένα εντυπωσιακό ποδήλατο Ράλλυ Ακρόπολις. Δείτε φωτογραφίες.

Στις 5 Μαρτίου ξεκινήσαμε έναν μεγάλο διαγωνισμό για ένα ποδήλατο Ράλλυ Ακρόπολις , όμως ουδέποτε σκεφτήκαμε πόσο μεγάλη και σημαντική θα ήταν η συμμετοχή σας. 5993 άνθρωποι πήραν μέρος στον διαγωνισμό και ήταν υποψήφιοι να κερδίσουν το μεγάλο δώρο, όμως μονάχα ένας ή μια θα ήταν ο τυχερός-η.

Στις 28 Μαρτίου, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις, ο διαγωνισμός έληξε, η κλήρωση έγινε και ο μεγάλος νικητής έμαθε τα ευχάριστα μαντάτα μέσω τηλεφωνικής μας συνομιλίας.

Ο Πάρης Γερμανάκος, δεν πίστευε στα αυτιά που πως ήταν ο "εκλεκτός" της τύχης, όμως την Τρίτη (8/4) συνειδητοποίησε πως τίποτα δεν ήταν ψέμα. Ήταν η στιγμή που παρέλαβε το ποδήλατο από τους ανθρώπους του Ράλλυ Ακρόπολις και του SPORT 24 και πλέον μπορεί να απολαμβάνει τις ποδηλατικές του βόλτες.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για το ποδήλατο από το Ράλλυ Ακρόπολις

Εμείς ευχόμαστε καλή διασκέδαση στον Πάρη και φυσικά δεν παραλείπουμε να πούμε 5.993 ευχαριστώ σε όλους εσάς που συμμετείχατε, που μοιραστήκατε το κείμενο του διαγωνισμού (3.645 likes, 1008 tweets) και που στείλατε τόσα ωραία μηνύματα. Η επόμενη φορά, ίσως είναι η δική σας φορά..

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ