MOTOGP

Ο Μάρκεθ μένει στη Honda μέχρι το 2016

Ο Μάρκεθ μένει στη Honda μέχρι το 2016

Αήττητος το 2014 ο Μαρκ Μάρκεθ επέκτεινε νωρίς νωρίς το συμβόλαιο του με τη Honda. Παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του Χόρχε Λορένθο ενόψει του 2015 μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν έχει κανένα λόγο για να φύγει από τη Honda. Τουλάχιστον τόσο νωρίς στην καριέρα του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2016, όπως ανακοινώθηκε.

Ο 21χρονος Ισπανός που έχει αγωνιστεί με μοτοσικλέτες της Honda σε ολόκληρη την αγωνιστική καριέρα του δεν έχει χάσει αγώνα φέτος και προηγείται με διαφορά 28 βαθμών του τιμέιτ του, Ντάνι Πεδρόσα.

" Ονειρευόμουν πάντα να γίνω μέλος της Repsol Honda και χάρη στη Honda το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα πριν από ενάμισι χρόνο. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα την προηγούμενη σεζόν και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα κατάφερνα όσα κάναμε. Το να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής στην πρώτη σεζόν μου (σ.σ. στο MotoGP). Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος της οικογένειας της Honda και χαίρομαι που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με αυτή την ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων", σχολίασε ο Μάρκεθ.

Άγνωστη παραμένει η τύχη του Πεδρόσα που δεν έχει συμβόλαιο για το 2015 και πλέον βρίσκεται στη σκιά του νεαρότερου τιμέιτ του. Η Repsol Honda είναι υπέρ της παρουσίας δύο Ισπανών οδηγών και εδώ και καιρό συζητιέται το όνομα του Χόρχε Λορένθο, αν και δύσκολα θα βρει το συμβόλαιο και τις προϋποθέσεις που θέλει στη Honda. Τόσο ο Λορένθο, όσο και ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν έχουν συμβόλαιο σε ισχύ το 2015 με τη Yamaha.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ