FORMULA 1

Ο Γουέμπερ άφησε τον Φέτελ στο... σκοτάδι

Ο Γουέμπερ άφησε τον Φέτελ στο... σκοτάδι

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν πιστεύει πως η συμπεριφορά του στη Μαλαισία, οδήγησε τον Μαρκ Γουέμπερ εκτός ομάδας το 2014. Ο Γερμανός οδηγός μίλησε για τον επόμενο τιμέιτ του, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο.

Ο Τζένσον Μπάτον και ο γενειοφόρος Φερνάντο Αλόνσο επαίνεσαν τον Μαρκ Γουέμπερ για την επιλογή του να αποχωρήσει από τη Φόρμουλα 1 για λογαριασμό της Porsche.

Ο Κίμι Ράικονεν, ο βασικός υποψήφιος διάδοχος του στη Red Bull, δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει το 2014, ενώ με ενδιαφέρον περίμεναν όλοι την τοποθέτηση του τιμέιτ του, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν πιστεύει πως η συμπεριφορά του στη Μαλαισία, ώθησε τον Γουέμπερ εκτός ομάδας και κατ'επέκταση μακριά από τη Φόρμουλα 1.

" Νομίζω πως είχαμε αρκετές συζητήσεις για τη Μαλαισία. Κανένας από τους δυο μας δεν ήταν ευτυχισμένος με ό,τι συνέβη, αλλά δεν νομίζω πως αυτά τα πράγματα αλλάζουν τον κόσμο από σήμερα μέχρι αύριο. Είχαμε και πάλι διαφορετική άποψη πριν από τρία χρόνια στην Τουρκία και περάσαμε ευτυχισμένα χρόνια μετά. Έχω απεριόριστο σεβασμό για τον Μαρκ ως οδηγό. Εκτός πίστας έγινε μεγαλύτερος ντόρος από ό,τι έγινε πραγματικά. Δεν υπήρξαμε ποτέ οι καλύτεροι φίλοι και πιθανότατα δεν θα γίνουμε ποτέ", δήλωσε ο Φέτελ στο Σίλβερστοουν.

Μετά από πέντε χρόνια συνύπαρξης με τον Γουέμπερ, ο Φέτελ αισθάνεται περίεργα, καθώς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος τιμέιτ του.

" Δεν θα έλεγα πως φοβάμαι, αλλά μπροστά μου υπάρχει το άγνωστο. Όποιος κι αν έρθει στην ομάδα θα είναι καινούργιος, οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω. Από αυτή την πλευρά είναι ευκολότερο να γνωρίζεις ποιος αγωνίζεται μαζί σου και η ομάδα γνωρίζει ποιοι θα είναι οι οδηγοί την επόμενη σεζόν".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ