FORMULA 1

Με Μπάτον-Μπαρικέλο και το 2008

Με Μπάτον-Μπαρικέλο και το 2008
μπατον-μπαρικελο

Με τους ίδιους οδηγούς (Μπάτον και Μπαρικέλο) θα πορευτεί η Honda και την επόμενη αγωνιστική σεζόν

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην θεωρείται καλή για την Honda, καθώς έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, παρόλα αυτά οι ιθύνοντες της Ιαπωνικής εταιρίας αποφάσισαν να διατηρήσουν το ίδιο οδηγικό δίδυμο και το 2008.
"Σας επιβεβαιώνω πως ο Ρούμπενς (Μπαρικέλο) και ο Τζέισον (Μπάτον) θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα μονοθέσια της Honda και την επόμενη σεζόν. Είμαι ευτυχής που δύο έμπειροι οδηγοί θα συνεχίσουν να δουλεύουν για εμάς", δήλωσε χαρούμενος ο Νικ Φράι (αφεντικό της αγωνιστικής Honda).

Απο την πλευρά του ο Τζέισον Μπάτον σ' ότι αφορά το Ιαπωνικό γκραν πρι που ακολουθεί υπογράμμισε: "Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στην Ιαπωνία για τα Ιαπωνικά Grand Prix. Η Ιαπωνία είναι το δεύτερο σπίτι μου και η έδρα της Honda γι' αυτό το λόγο το γκραν πρι θα έχει ξεχωριστή σημασία.

Θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς, αλλά θα παλέψουμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο. Είχαμε μια πολύ σκληρή σεζόν, αλλά είμαι θετικός για την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι στην ομάδα".





Ο έτερος οδηγός της Honda, Ρούμπενς Μπαρικέλο χαρακτήρισε την χρονιά απογοητευτική τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Η φετινή χρονιά ήταν απογοητευτική, αλλά σκέφτομαι θετικά για την νέα σεζόν".



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέισον Μπάτον βρίσκεται στην Honda απο το 2003, ενώ ο Ρούμπενς Μπαρικέλο απο το 2006 μετά την φυγή του απο την Ferrari.


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ