FORMULA 1

Ματαιώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής στο Νίρμπουργκρινγκ, άτυχοι Σουμάχερ - Άιλοτ

Ματαιώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής στο Νίρμπουργκρινγκ, άτυχοι Σουμάχερ - Άιλοτ

Ματαιώθηκαν εξαιτίας βροχής, ομίχλης και χαμηλών θερμοκρασιών τα Free Practice 1 και Free Practice 2 στο Νίρμπουργκρινγκ. Σουμάχερ και Άιλοτ έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για πρώτη φορά μονοθέσιο της Formula 1.

Ο άστατος καιρός (βροχή, ομίχλη, χαμηλή θερμοκρασία σε πίστα και ατμόσφαιρα) ματαίωσε το Free Practice 1 και το Free Practice 2 στο Νίρμπουργκρινγκ το πρωί και το απόγευμα της Παρασκευής (9/10). Το ελικόπτερο ασθενοφόρο δεν μπορούσε να πετάξει και οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην πάρουν ρίσκο καθώς σε περίπτωση ατυχήματος δεν θα υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για τη διακομιδή ενός τραυματία στο νοσοκομείο.

Έτσι, οι οδηγοί της Formula 1 θα έχουν το πρωί του Σαββάτου μόλις μία διαδικασία για να δοκιμάσουν τα μονοθέσιά τους πριν από τις κατατακτήριες δοκιμές του Eifel Grand Prix, με μεγάλους άτυχους τον Μικ Σουμάχερ και τον Κάλουμ Άιλοτ που θα έτρεχαν με την Alfa Romeo και την Haas αντίστοιχα. Οι δύο οδηγοί θα πρέπει να περιμένουν όπως όλα δείχνουν μέχρι το Grand Prix του Αμπού Ντάμπι, για να πάρουν μια πρώτη γεύση από το motorsport στο υψηλότερο επίπεδο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ