FORMULA 1

Κίμι-Μάσα: ''Λίγος ο Αλόνσο!''

Κίμι-Μάσα: ''Λίγος ο Αλόνσο!''
κίμι-μάσα

Το κόκκινο δίδυμο της Scuderia δίνει λίγες πιθανότητες στον Ισπανό οδηγό της Renault για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα

Ο Φερνάντο Αλόνσο έπειτα από μια κακή και έντονη χρονιά με την Βρετανική ομάδα της McLaren αποφάσισε να πάρει ''διαζύγιο'' και να ''μετακομίσει'' στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον βοήθησε να κατακτήσει δυο φορές πρωτάθλημα, την Γαλλική Renault.
Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, η Γαλλική ομάδα έχασε την δυναμικότητα που είχε έπειτα από την φυγή του Αλόνσο και τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Ο Αλόνσο κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών του χειμερινού προγράμματος δεν έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία που θα τον πρότρεπαν ως φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου.

'' Ο Φερνάντο είναι καλός οδηγός, αλλά οι επιλογές που έχει με το μονοθέσιο της Renault δεν τον βοηθούν για κάτι παραπάνω. Από τις δηλώσεις του φαίνεται πως στερούν στην ταχύτητα. '' είπε ο Φιναλνδός πρωταθλητής.

Ο συμπαίκτης του Ραϊκόνεν ,Φελίπε Μάσα, θεωρεί και αυτός επίσης πως ο Αλόνσο θα είναι εκτός της κούρσας της διεκδίκησης του τίτλου. '' Οι κύριοι ανταγωνιστές μου θα είναι ο Κίμι και ο Χάμιλτον. '' δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

'' Είναι καλύτερα για τον Φερνάντο που οδηγεί στην Renault γιατί δεν είναι το ίδιο επίπεδο με την McLaren. '' ολοκλήρωσε ο Φελίπε Μάσα.






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ