ΡΑΛΙ

Κάηκε ζωντανός συνοδηγός, στο ράλι της Μαγιόρκα

Κάηκε ζωντανός συνοδηγός, στο ράλι της Μαγιόρκα

Το Oris Rally Clasico διεκόπη, μετά το θάνατο συνοδηγού πληρώματος που εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο όχημα, μετά την πρόσκρουση σε δέντρο.

Οδηγός αυτοκινήτου που μετείχε στο Oris Rally Clasico, της Μαγιόρκα, έχασε τον έλεγχο σε στροφή, στο πέμπτο χιλιόμετρο της διαδρομής, προσέκρουσε σε τοίχο και έπεσε πάνω σε δέντρο, για να τυλιχτεί αμέσως στις φλόγες.

Ο Carlos Iscar κατάφερε να βγει από το όχημα -και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο-, αλλά ο συνοδηγός του, Jose Lumbreras εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο -"κόλλησε" η πόρτα- και βρήκε τραγικό θάνατο, ενώπιον πλήθος κόσμου που αδυνατούσε να βοηθήσει, καθώς όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κάηκε ζωντανός συνοδηγός, στο ράλι της Μαγιόρκα

Πώς διαμορφώθηκε η πρώτη σελίδα, στο site του ράλι

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, με τις πρώτες πληροφορίες να μην είναι ξεκάθαρες για το αν ο 31χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του, είχε τις αισθήσεις του, έπειτα από την πρόσκρουση. Το ράλι διεκόπη, με τους υπεύθυνους να ενημερώνουν επισήμως πως " όλοι γνωρίζουμε πως οι αγώνες ταχύτητας είναι από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα στον κόσμο. Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώθηκε αυτό το γεγονός, με το θάνατο ενός συνοδηγού πληρώματος. Το ιστορικό ράλι της Ισπανίας επισκιάστηκε από το θάνατο του Jose Lumbreras. Ο Carlos Iscar, οδηγός του αυτοκινήτου, νοσηλεύεται και έχει διαφύγει του κινδύνου. Οι σκέψεις μας, είναι φυσικά στην οικογένεια του θανόντα".

TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ